Jennifer Aniston bikinis fotóján ámul a világ - Überszexi a 49 éves színésznő
Leesik az állad, milyen dögös még mindig.

jennifer-aniston-kek-bikini-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston a Jóbarátok sorozat kezdete óta férfiak millióinak vágyalma, és, habár 1993 óta eltelt jó néhány év, sőt, évtized, a színésznő éppen olyan dögös, mint a széria Racheljeként volt.

Irtó dögös bikiniben

Szexi külsejét látva bátran állíthatjuk, hogy a genetikai lottóban nagyon szerencsés, hiszen közel az ötvenhez is olyan teste van, akár egy huszonévesnek, de sajnos a szerelemben már kevésbé mázlista. Brad Pitt-tel való válása 2005-ben szinte sokként érte a rajongókat - rengetegen szurkoltak neki, hogy találjon rá az igazira. Úgy tűnt, hogy ismét boldog lehet, ezúttal Justin Theroux oldalán, de ez a házasság is kudarcba fulladt: februárban adtak ki egy hivatalos közleményt arról, hogy örökre elválnak az útjaik egymástól.

👋 #jenniferaniston #summervibes☀️ #beachbody

Jennifer Aniston (@jenniferanistoncanada) által megosztott bejegyzés,

Természetesen a színésznőt eleinte nagyon megviselte a válás, azonban láthatóan napról napra jobban érzi magát. Jelenleg az olaszországi Portofinóban tartózkodik, ahol a Murder Mystery című vígjátékot forgatja Adam Sandlerrel, akivel már láthattuk együtt a Kellékfeleségben. A medence partján kapták le a sztárt egy aprócska, tengerkék bikiniben, ami nem sokat takart el csodás alakjából - a rajongók legnagyobb örömére.

Ezt is szeretjük