Szexi fotók készültek az 50 éves Jennifer Anistonról - Elképesztő az alakja
Az Instyle öt címlapfotón mutatta meg a gyönyörű színésznőt.

jennifer-aniston-instyle-cimlapok-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A klasszikus szomszédlány típusú nő megtestesítője, Jennifer Aniston még mindig úgy néz ki, mint a Jóbarátok sorozat Rachel Greenjeként, annak ellenére, hogy a forgatás kezdete óta már eltelt 25 év.

Szexi címlapfotókon pózol

Szinte hihetetlen, de idén már az 50. születésnapját ünnepelhette a színésznő - erről azonban a testének minden bizonnyal elfelejtettek szólni, ugyanis még most is bomba formában van. Az Instyle magazin az októberi számukhoz igazán szexi fotókat készített a sztárról, öt címlap is készült, melyek mindegyikén lélegzetelállítóan gyönyörű.

- Ötvenévesen gondoltam először azt, hogy ó, ez már komoly szám. Nem is igazán értem, miért akadtam fenn rajta, mikor nem érzem magam másként. Egyáltalán nem érzem magam öregnek, egyetlen porcikámat sem. Sőt, fizikálisan csúcsformában vagyok. Éppen ezért nagyon furcsa, amikor azt mondogatják, hogy "jól nézel ki a korodhoz képest". Lehetne ezzel kapcsolatban egy etikett, hogy ezt a szókapcsolatot ne használja senki, soha többé.

Egyetlen dolog van, ami zavarja abban a bizonyos ötödik ikszben: az ősz hajszálak.

- Nem aggódok az öregedés miatt, az egyetlen, ami zavar, azok az ősz hajszálak. Nem fogok hazudni: nincs az az Isten, hogy ősz hajam legyen. Egyszerűen nem bírnám elviselni. Szóval, amíg csak élek, festetni fogom, ez az egy háklim van az öregedést illetően.

A magazinban arról is beszélt, hogy ötven felett teljesen más dolgok váltak fontossá a szemében.

- A nőket mindig helyreutasították. Nem lehetett hatalmunk. Szerintem iszonyúan szexi egy igazán erős nő, egy intelligens nő, egy életrevaló, kreatív nő.

Ilyen merész fotók is készültek róla régen

Fiatalabb korában sok merész fotózást is bevállalt - nézd meg, milyen szexi képek készültek róla.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük