Jennifer Aniston halálát kívánta Harvey Weinstein - A bírósági tárgyaláson hozták nyilvánosságra
Ezért akart rosszat Jennifer Anistonnak a börtönre ítélt filmmogul.

jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harvey Weinstein zaklatási ügyei nagy port kavartak világszerte, több mint nyolcvan nő vádolta meg szexuális zaklatással még 2017-ben, ekkor indult útjára a #MeToo mozgalom is. Február végén a New York-i bíróság esküdtszéke egyrendbeli erőszakos szexuális bűncselekmény és egyrendbeli nemi erőszak elkövetése miatt találta őt bűnösnek. 

Miután kimondták az ítéletet, azonnal őrizetbe vették, és megbilincselték a férfit, hogy a hírhedt Rikers Island néven ismert börtönbe vigyék, végül először kórházba kellett szállítani, mert annyira rosszul lett. Azóta már börtönben van, minimum öt, de akár 29 évig is a hűvösön ülhet. Weinstein ügyében folyamatosan derülnek ki újabb információk, a bírósági tárgyaláson egy olyan dokumentum is nyilvánosságra került, amelyben Jennifer Aniston halálát kívánta Weinstein.

Emiatt kívánta Jennifer Aniston halálát

Több neves külföldi lap, a The Hollywood Reporter, a Huffington Post és a Variety is megírta a bírósági dokumentumok alapján, hogy a filmes mogul miért akart rosszat a színésznőnek. 2017 októberében, miután kirobbant a zaklatási botrány, a The National Enquirer újságírója megkereste Weinstein sajtósát, hogy reagáljon arra, miszerint Jennifer Anistont is szexuálisan zaklatta.

A férfi ezután rögtön küldött egy e-mailt egykori sajtósának, Sallie Hofmeisternek, amiben az alábbi sokkoló mondat szerepelt: "Jennifer Anistont meg kéne öletni."

A The National Enquirer végül sosem közölte le a cikket. A Variety az üggyel kapcsolatban felkereste Aniston sajtósát, aki azt állította, hogy a színésznőt sosem zaklatta Harvey Weinstein, az említett lap állításai nem igazak. A The New York Timesnak még részletesebb választ adott a sztár képviselője.

- Jennifer Aniston sosem maradt kettesben vele. Fogalmunk sem volt az e-mail létezéséről, senki nem küldte el ezt nekünk, hogy mi is reagáljunk rá - válaszolták.

Sztárok, akik bántalmazó kapcsolatban éltek

Képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességek éltek évekig bántalmazó kapcsolatban.

Ezt is szeretjük