Jennifer Aniston ezt ki nem állhatta a külsejében - Sok nő pont emiatt irigykedett rá
Jennifer Aniston divatot teremtett a Rachel-frizurával, ellenben mégis gyűlölte azt a fazont.

jennifer aniston cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 1994-ben elindult a Jóbarátok című sorozat, a főszereplőket alakító színészek pillanatok alatt az emberek szívébe zárták magukat. Sokak kedvenc karaktere Rachel Karen Green volt, akit Jennifer Aniston formált meg.

A színésznő a tíz évadig futó szériának köszönhette, hogy világhírnévre tett szert, a '90-es években vált igazi divatikonná, ugyanis sok nőnek nagyon tetszett a karakterének stílusa, sőt, a színésznő még a divatot is formálta azután, miután a széria fodrásza megalkotta neki a Rachel-frizurát.

Jennifer Aniston utálta a Rachel-frizurát

A félhosszú, tépett és melírozott fazon pillanatok alatt sikert aratott, sok nő kérte akkoriban a fodrásznál ezt a hajat, így ezzel Aniston egy új trendet alkotott meg. Érdekesség, hogy amikor Chris McMillan ezt a frizurát megcsinálta a színésznőnek, Aniston meg volt elégedve a munkájával, ám az idő elteltével nagyon megutálta a fazont.

- Emlékszem, amikor megcsinálta a hajam, az első reakcióm az volt, hogy úristen, de jól néz ki. Azonban a hajam a fejem búbján begöndörödött, olyan volt, akár egy felmosórongy, és fogalmam sem volt, hogyan kell úgy belőni a frizurám, ahogy azt a profik tennék - vallotta be 2018-ban az ikonikus frizuráról Jennifer Aniston az InStyle Awardson.

Nagyon nehéz volt karbantartani bevallása szerint, annak beszárítása olyan volt, akár egy műtét.

Az Allure magazinnak sokkal sarkosabban fogalmazott.

- Szerintem ez volt a legrondább frizura, amit valaha is készítettek nekem - mondta a lapnak.

A stílusához sokkal jobban illik a hosszú frizura, fiatalabb korában is mindig azt szerette. Később a sorozatban meg is növesztette a haját, és napjainkban is a hosszú fazonra esküszik. Ironikus, hogy míg ő ki nem állhatta a Rachel-frizurát, nők milliói irigyelték tőle azt. 2010-ben a brit Daily Express lap egy felmérés alapján megírta, hogy körülbelül 11 millió brit nő próbálta ki a Rachel-fazont.

Ez volt Jennifer Aniston és Brad Pitt otthona

Képes összeállításunkban megnézheted, hol élt együtt az egykori sztárpár.

Ezt is szeretjük