Jennifer Aniston és Brad Pitt már 3 éve találkozgatnak titokban - Ez hozta újra össze őket
Egy tragédiának köszönhető, hogy pár éve ismét egymásra találtak.

brad-pitt-jennifer-aniston-viszonya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston és Brad Pitt valaha Hollywood legnagyobb álompárjának számítottak. A történet végét mindannyian ismerjük, jött a Mr. és Mrs. Smith forgatása, vele együtt Angelina Jolie, végül pedig válás lett a nagy szerelemből.

Ismét jóban vannak

Brad Pitt hamar beleugrott egy új kapcsolatba, amiből házasság lett, és hat gyermek, Jennifer Aniston azonban évekig egyedül volt - sokak szerint azért, mert képtelen volt túllépni azon, hogy a színész ilyen csúnyán elhagyta őt. Végül azonban Pitt is megkapta a magáét: 2016-ban bejelentették, hogy elválnak, és azóta zajlik a botrányos válóper. Sajnos Jennifer Aniston sem volt szerencsésebb a szerelemben: egy évvel ezelőtt az ő házassága is tönkrement, és Justin Theroux-val úgy döntöttek, okosabb dolog, ha külön utakon folytatják.

Mivel jelenleg az egykori páros mindkét tagja szingli, a rajongók nagyon szerették volna, ha újra összejönnek. Erre egyelőre nem sok az esély, viszont, mint kiderült, már három éve kibékültek egymással, és erős barátság köti össze őket. Pitt akkor kereste fel ismét volt feleségét, amikor Aniston édesanyja elhunyt, és szerette volna kinyilvánítani a részvétét néhai anyósa iránt.

Ezt azonban a rajongók nem tudták, így mindenkit nagyon meglepett, amikor Jennifer Aniston ötvenedik születésnapján meglátták Brad Pittet - főként, hogy a színésznő hatalmas öleléssel fogadta a csalfa volt férjét. Ráadásul úgy tűnik, nem ő az egyetlen ex, akivel képes volt jó viszonyt fenntartani: Justin Theroux még fotót is posztolt róla az Instagram-oldalán, amiben nem győzte kifejteni, milyen csodás nőnek tartja Jent.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük