Jennifer Aniston bikiniben pózolt - Az 50 éves sztár Mexikóban lazított
Jennifer Anistont bikiniben kapták le a lesifotósok.

jennifer-aniston-munkak-fiatalon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston februárban ünnepli 51. születésnapját, a népszerű színésznő még a '90-es években lopta be magát az emberek szívébe a Jóbarátok Rachel Karen Greenjeként, a tíz évadot megélt szériában igazi szexszimbólummá nőtte ki magát, szépségéből pedig azóta mit sem vesztett.

A mai napig remek formában tartja magát, ezt igazolják a róla készült legfrissebb bikinis fotók is, amelyek Mexikóban készültek róla.

Jennifer Aniston Mexikóban strandolt

Mexikó egyik romvárosának strandján, Tulumban lazított a színésznő barátaival együtt, egy egyszerű fekete bikinit viselt. Bár a törölközővel pont eltakarta a hasát, de még így is látható, hogy mennyire szép az alakja.

Mindig is sportos alkat volt, sosem azon sztárok közé tartozott, aki súlyproblémákkal küzdött volna. A Shape magazinnak elárulta, hogyan tartja napjainkban formában magát.

- Még mindig imádom a jógát és a kardiós testmozgást, de manapság az intervallumedzésre szánom a legtöbb időt. Szerintem fontos, hogy mindig más izomcsoportokat mozgasson meg az ember - magyarázta a lapnak.

A színésznő az egész szilvesztert Mexikóban töltötte a barátaival, nem sok időt tölthet már a nyaralóparadicsomban, ugyanis vasárnap este a Los Angelesben megrendezett Golden Globe-gálán kell megjelennie, ugyanis ő is a jelöltek között van a The Morning Show című sorozatban nyújtott alakítása miatt.

Jennifer Aniston legdögösebb fotói

Jennifer Aniston ötvenévesen is igazi szexszimbólumnak számít, képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös felvételek készültek róla.

Ezt is szeretjük