Jennifer Anistont nem tartotta sosem szépnek modell édesanyja - Emiatt kritizálta folyamatosan
Sokat veszekedtek, volt, hogy évekig szóba sem álltak egymással.

jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston egyike azoknak a hollywoodi sztároknak, akikre egy világ tekint úgy, mint szépségideál. Ő viszont egyáltalán nem osztja ezt a véleményt, ennek oka a gyermekkorára vezethető vissza.

A People Magazin 2016-ban a világ legszebb nőjének kiáltotta ki, ő mégsem tartja magát csinosnak. Már kislányként megkérdőjelezte szépségét, hiszen édesanyja folyamatosan kritikákkal illette azt.

Jennifer Anistont nem tartotta szépnek édesanyja

A korábban modellként és színésznőként dolgozó Nancy Dow mindig magas elvárásokat állított lányának, mindenbe beleszólt, még abba is, hogy a színésznő milyen arckifejezéssel lépjen ki az utcára.

Jennifer Aniston édesanyja, Nancy Dow.
Jennifer Aniston édesanyja, Nancy Dow.
Fotó: Getty Images Hungary

- Édesanyámmal mindig is se veled, se nélküled kapcsolatot ápoltunk. Olyanokat mondott nekem, hogy tedd közszemlére a szemeidet, 13 évesen nem értettem, ez mit jelent, hiszen a szemeim ott vannak az arcomon - mesélte a az ITV-n futó Lorraine című műsorban Ross King műsorvezetőnek.

- Azt hiszem, nem ilyen lányra számított, nem lettem az a tipikus gyerekmodell külsejű kislány, akire mindig is várt.

Kapcsolatuk 1999-ben romlott meg végérvényesen, mikor anyja kiadta memoárját, From Mother and Daughter to Friends címmel, ami annyit tesz, hogy Anyából és lányából barátokká. A Jóbarátok egykori sztárjánál ez volt az utolsó csepp a pohárban, annyira megharagudott, hogy még az esküvőjére sem hívta meg.

Hűvös viszonyuk éveken át megmaradt, egészen addig nem rendezték soraikat, mikor Nancy 2016-ban elhunyt. Az 51 éves szépség nem neheztel rá, elfogadja, hogy ilyen személyiséggel áldotta meg a sors.

[PINTEREST] 5e552ec077133

- Nem az ő hibája volt, egyszerűen csak ez volt neki a legfontosabb, csak ezeket tudta átadni nekem. Modell volt, és semmi más nem érdekelte azon kívül, hogy hogy néz ki ő, és hogy nézek ki én.

A kritikus anyafigurát később egy filmszerepbe ültette át, 2018-ban mutatták be a Netflixen Dumplin című moziját, melyben ő maga is hiperkritikus szülői szerepben tetszelgett. 

Jennifer Aniston szexi fotósorozata

Képes összeállításunkban megmutatjuk Jennifer Aniston legszexibb fotóit. Elképesztő, hogyan fest ötvenegy évesen a sztár!

Ezt is szeretjük