Jennifer Aniston emiatt okozott csalódást modell édesanyjának: évekig nem beszéltek egymással
Jennifer Aniston nem minden édesanya álma, még ha ez hihetetlen is.

jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jóbarátok szépséges színésznője, Jennifer Aniston varázslatos és magasan ívelő karriert futott be Hollywoodban, senki nem gondolná, hogy édesanyja mégsem volt maradéktalanul büszke rá. 

Az egykori modell, Nancy Dow csalódott a lányában, úgy érezte, nem lett elég szép, nem olyan volt, amilyennek ő képzelte el annak idején a gyermekét. 

Jennifer Aniston csalódást okozott az anyjának

Jennifer Aniston gyerekkora nem volt könnyű, édesanyjával, Nancy Dow-val nagyon ellentmondásos volt a kapcsolata. Az asszony öt gyerek közül volt az egyik, otthon semmilyen figyelmet nem kapott a szüleitől. 

Jennifer Aniston anyukája, Nancy Dow 1999-ben.
Jennifer Aniston anyukája, Nancy Dow 1999-ben.
Fotó: Paul Harris / Getty Images Hungary

Szépsége miatt azonban a külvilág odáig volt érte, ezért azt tanulta meg, a külsőnél semmi sem fontosabb az életben. Számtalanszor tett megjegyzéseket a színésznőre, már 13 éves korában azt várta el tőle, hogy tökéletes sminkben és ruhában mutatkozzon. 

- Nem egy modellalkatú gyerek lett belőlem, amiben ő reménykedett - nyilatkozta Jennifer Aniston az anyukájáról a 2018-as Dumplin’ - Így kerek az életem című film kapcsán, amiben egy exszépségkirálynő édesanyát alakít, akinek van egy duci, szeretetéhes kislánya.

- Ez a szerep nagyon rezonált velem. Az a kislány csak szeretetre vágyott az anyukájától, de ő túl elfoglalt volt más dolgokkal, amik a valóságban nem is voltak olyan fontosak - tette még hozzá akkor. 

Erre a szép és bájos, 21 éves kezdő színésznőre nem volt büszke az anyukája.
Erre a szép és bájos, 21 éves kezdő színésznőre nem volt büszke az anyukája.
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

Jennifer Aniston többször nyilatkozott arról is, édesanyja sokszor bántó megjegyzéseket tett a hajára, sminkjére, ruhájára és a testére, ezért tiniként sokat szorongott. Annyira eltávolodtak egymástól, hogy évekig nem beszéltek, Jen meg sem hívta őt, amikor 2000-ben feleségül ment Brad Pitthez. 

Később a színésznő szakember segítségét kérte, hogy fel tudja mindezt dolgozni, a terápia pedig olyan jól sikerült, hogy végül kibékült az asszonnyal. Nancy Dow 2016-os haláláig jó kapcsolatot ápoltak, és végre képesek voltak egészségesen és jól szeretni egymást. 

Jennifer Aniston jóban maradt Brad Pitt-tel

Nem ők az egyetlen egykori hollywoodi sztárpár, akik a szakítás után jóban maradtak egymással. Képes összeállításunkban mutatjuk, kik azok a hírességek, akik szerelmesekből közeli barátokká váltak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Steve Granitz

Ezt is szeretjük