Jennifer Aniston és Adam Sandler csókcsatája nagyon kínosra sikeredett
A Murder Mystery forgatásáról nem éppen romantikus érzelmekkel távoztak.

jennifer-aniston-adam-sandler-csok-kinos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston és Adam Sandler ezeréves barátságot ápolnak, kamerák elé együtt azonban először 2011-ben álltak, amikor a Kellékfeleség című filmet forgatták.

Kínos volt a csókcsata

A vígjáték nagyon sikeres volt, ezért úgy döntöttek, hogy itt az ideje egy újabb közös munkának, így tehát elkészült a Murder Mystery is, ami egy krimibe csomagolt vígjáték lett. A film a Netflix legnagyobb eddigi sikerét aratta nézettség tekintetében: az első hétvégén 30 millióan streamelték.

A páros is nagyon élvezte a forgatást, volt azonban egy jelenet, amire egyikük sem emlékszik vissza szívesen: a filmbeli csókcsata, ami mindkettejüknek borzalmasan kínos volt. Erről egy közös interjúban meséltek a napokban:

- Muszáj volt megtanítanom neki, hogyan olajozza be a szakállát. Szanaszét szúrt csók közben, úgyhogy rá kellett szólnom. Közöltem, hogy egy feltétellel csinálom ezt tovább, ha használ valami kondicionálót, mert olyan volt a szakálla, mint a smirgli - mesélte Aniston.

jennifer-aniston-adam-sandler-csok-kinos-nagy
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Adam Sandlernek ugyan nem a partnernője szakállával volt baja, de annál sokkal cikibb pillanatokat élt át a csókcsata közben, a felesége ugyanis ott állt tőle néhány méterre.

- Pont aznap jött be Jackie a gyerekekkel a forgatásra, amikor a csókjelenetet forgattuk. Ez magában nem volt kínos, de aztán elkezdtek biztatni. Keményebben! Keményebben! Mélyebben csókold! Na, ez már irtó ciki volt. De hát, mit is mondhatnék? Szeretik Jent a kölykök, és szeretnék, ha neki is jó lenne. Gondolták, hátha feldobom a napját - mesélte viccelődve a színész.

Sztárpárok, akik gyűlölték egymást a forgatáson

Jennifer Anistonnak és Adam Sandlernek szerencséjük volt - a ciki baki miatt sem esett csorba a barátságukon. Voltak azonban olyanok, akik utálták egymást a szerelmi jelenet forgatása közben - nézd meg őket!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük