Jean-Paul Belmondo 31 éves unokája mindenkit túlragyogott Cannes-ban
Annabelle Belmondo is részt vett az idei cannes-i filmfesztiválon.

jean-paul-belmondo-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A cannes-i filmfesztiválra a sztárvilág krémje hivatalos évről évre, a ma véget érő, kilencnapos eseményen a nemzetközi sztárok mellett rengeteg helybéli híresség is megfordul rendszeresen. A vörös szőnyegen megjelent Franciaország legendás színész ikonjának, Jean-Paul Belmondónak a gyönyörű unokája is, Annabelle Belmondo.

Annabelle Belmondo volt az egyik legszebb a fesztiválon

A 31 éves Annabelle a spanyol Fájdalom és dicsőség című film premierjére érkezett, melyet a fesztiválon rendeztek meg. A Magyarországon is bemutatott moziban olyan nagy világsztárok szerepelnek, mint Antonio Banderas vagy Penélope Cruz.

A legendás színész unokája elragadóan nézett ki, a gyönyörű, halványrózsaszín estélyijét Tory Burch amerikai divattervező álmodta meg. Ezt a márkát olyan hírességek kedvelik, mint például Katalin hercegné, Reese Witherspoon, Emilia Clarke vagy éppen Jessica Alba. A ruhájával tökéletesen harmonizált a sminkje is. Egy nude árnyalatú rúzst, minimális pirosítót, szempillaspirált, illetve egy nagyon diszkrét szemhéjsminket viselt.

Annabelle Belmondo magas és karcsú lányként a modellkedést választotta karrierjének: érdekesség, hogy 16 évesen felfedezték, ám édesanyja megtiltotta neki, hogy kamerák elé álljon. Csak 18 évesen vállalhatta el első modellmunkáját, ezt a német Vogue-nak mesélte 2017 decemberében. Az interjúban szót ejtett arról, hogy, míg fiatalkorában mindig a legújabb és legdivatosabb ruhákat szerette, napjainkban inkább a vintage stílus áll hozzá közel. A nagyapjáról is mesélt.

- Természetesen gondoskodott arról, hogy minél több régi filmet megnézzek. A saját filmjeivel kezdte a kiművelésem, ennek köszönhetően egyre több mozit akartam látni. Nagyon közel állunk a nagypapámmal. Én voltam az első és egyetlen lányunokája, mindig is én voltam az ő kis hercegnője. Amikor Párizsban tartózkodom, akkor egy házban lakunk. Igyekszem minél több időt vele tölteni - mesélte.

Annabelle a színészet felé is kacsintgat, szerepel a 2019-es American Night című filmben, emellett most forgatja a Madame Claude című mozit, ami várhatóan jövőre jelenik meg.

Alain Delon a lányával jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Alain Delont óriási megtiszteltetés érte: a francia színészlegenda vehette át idén a cannes-i filmfesztivál legrangosabb díját, az Arany Pálmát. A jeles eseményre lánya, Anouchka is elkísérte. Fotók!

Ezt is szeretjük