Friss fotón a 86 éves Jean-Paul Belmondo - A francia színész mosolya még mindig leveszi a nőket a lábukról

A rajongók a mai napig szeretik az egykori akciósztárt.

jean-paul-belmondo-2019-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jean-Paul Belmondo máig igazi francia legenda, aki olyan filmekben szerepelt, mint A Profi, a Kifulladásig, A bolond Pierrot, a Két apának mennyi a fele? vagy a Nyomorultak. Utoljára 2008-ban állt kamera elé az Egy ember és kutyája című filmben.

Friss fotón Jean-Paul Belmondo

Ez igazán nagy dolognak számított, hiszen ez volt az első szerepe a stroke-ja után, melynek köszönhetően a fél oldalára lebénult, még beszélni is alig tudott. Szerencsére az orvosoknak és fizioterapeutáknak köszönhetően újra teljes életet tudott élni - ma már csak annyit érez a betegségből, hogy néha szüksége van arra, hogy botra támaszkodjon.

jean-paul-belmondo-2019-1
Fotó: Agence / Bestimage / Northfoto

2016-ban megkapta a velencei filmfesztivál Arany Oroszlán díját is, újabban azonban már egyáltalán nem áll kamera elé, hiszen a családjával szeretné tölteni a nyugdíjas éveit. Fiatal feleségétől, Nathalie Tardiveltől 2008-ban vált el, azóta csupán egyetlen kapcsolata volt, azóta pár nélkül tölti a mindennapjait.

jean-paul-belmondo-2019-2
Fotó: Gwendoline Le Goff / Panoramic / Bestimage / Northfoto

Ennek ellenére természetesen sosem magányos, hiszen három gyermeke társaságul szolgál. Volt felesége, Elodie Constantin három gyermeket szült neki, a most 59 éves Florence-t, az 56 esztendős Pault és Patriciát, aki sajnos 1994-ben, 36 évesen elhunyt, amikor kigyulladt a lakása. Belmondo sosem heverte ki az elvesztését. Szerencsére az élet 2003-ban még egy kislánnyal kárpótolta Stella személyében, akit már Nathalie Tardivel szült neki.

Stella igazi szőke szépség

A tinédzser Stella igazán gyönyörű nővé cseperedett - nézd meg a fotóit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük