Jean-Paul Belmondo és Alain Delon fiai együtt fotózkodtak: le sem tagadhatnák híres apjukat

Jean-Paul Belmondo és Alain Delon fiai együtt gáláztak.

GettyImages-171028566 (1)
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jean-Paul Belmondo és Alain Delon fiai a hétvégén az ötcsillagos párizsi Peninsula Hotelben vettek részt egy gálán, amelyről még fotók is készültek, ezeket Anthony Delon az Instagram-oldalán osztotta meg.

Jean-Paul Belmondo és Alain Delon fiai

Anthony Delon és Paul Belmondo egy karácsonyi partin vettek részt. Mivel barátok, így a közös fotózás sem maradhatott el. Paul Belmondo csak ennyit kommentelt a képükhöz: "Semmit sem változtunk."

Érdekesség, hogy Alain Delont és Jean-Paul Belmondót egymás riválisának állították be hosszú éveken át, de valójában ez nem volt igaz, csak a média koholmánya volt. Ha a viszonyukról részletesebben olvasnál még, akkor ezt a cikkünket ne hagyd ki. 

Ahogy a híres apákat, így a fiúkat is úgy állította be a '80-as években a francia sajtó, hogy egymás ellenségei, pedig a valóságban ők is barátok. A pletyka akkor terjedt el, miután Anthony Delon összeszűrte a levet Grace Kelly lányával, Stephanie hercegnővel. Az előkelőséggel Paul Belmondo is járt még tinédzser korában, az újságírók úgy állították be, hogy Delon fia elszerette Belmondo gyerekétől a lányt, de valójában ez nem így volt.

- Rosszul közölték ezt. Amikor Stephanie találkozott Anthonyval, addigra mi már majdnem egy éve szakítottunk. Vagyis igazából csak elsodródtunk egymástól. Az emberek változnak, 18 voltam, ő pedig 16, amikor megismerkedtünk. Nem fogod elvenni azt a lányt, akit 18 évesen ismersz meg - ezt Belmondo nyilatkozta a Tatler magazinnak.

Romy Schneider lánya

Összeállításunkban megnézheted Romy Schneider lányát.

Friss fotókon Romy Schneider lánya: a 46 éves Sarah Biasini még kicsi volt, amikor az anyja elhunyt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük