Most kerültek nyilvánosságra a képek! Megcsalta feleségét a Trónok harca sztárja
Jason Momoa, azaz Khal Drogo állítólag megcsalta feleségét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, a nagysikerű Trónok harca sorozat Khal Drogója, Jason Momoa házasságát is kikezdte a bűvös hetedik év, ugyanis olyan képek láttak róla napvilágot most, amelyeken önfeledten csókolózik egy hölggyel.

A nő, akiben elmerült a 34 éves színész, nem más, mint Simmone Jade Mackinnon, aki a menyasszonya volt Momoának.

Mit szól ehhez a felesége?

A hawaii születésű színészt tartják Hollywood egyik legszexisebb férfijának, akire éppen ezért ragadnak is a nők, ő pedig szemlátomást nem igyekszik ellenállni nekik. A most napvilágot látott lesifotók egy Beverly Hills-i házibuliban készültek, ahol az egykori szerelmesek ismét egymásra találtak.

Meg nem nevezett, ám a szokásos módon jól értesült barátok azt nyilatkozták, hogy nem először ölelkezett már volt menyasszonyával Khal, és bizony nem is álltak meg a csóknál. A 40 éves egykori ara a csókváltás után sem engedte el hat évvel fiatalabb volt kedvesét, hozzá simulva állt, valamint a bulin végig a színész körül maradt.

Azt, hogy mit szólt mindehhez a színész felesége, a The Cosby Show sztárja, Lisa Bonet, egyelőre nem lehet tudni. A házaspárnak egyébként két gyermeke is van. 2007. július 23-án megszületett első gyermekük, egy kislány, Lola Iolani Momoa. 2008. december 15-én megszületett második gyermekük, egy kisfiú, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa.

Nem mindennapi casting volt

A színész édesanyja a hivatalos honlapjukon adott magyarázatot a kisfiú nevének jelentésére: Nakoa - harcos, Mana - erő, lélek, Kaua - eső, Po - sötétség. Elmondása szerint ezt a nevet azért kapta a gyermek, mert születésének éjszakáján ritka rossz időjárási viszonyok voltak.

A Trónok harca sorozatban Khal Drogo szerepét elég szokatlan módon kapta meg. A maoriknak van egy ősi tánca, a haka, aminek az egyik fajtája egy harci tánc, a csatába menő harcosok adták elő annak idején. Jason Momoa ezt jól betanulta, bement a meghallgatásra, és előadta - csapkodta a lábait, a mellét, üvöltött hozzá, a rendező meg ott ült vele szemben, és köpni-nyelni nem tudott. Végül megkapta a szerepet.

Ugyanazok válogatták a Conan, a barbár új változatának szereplőit is, akik a Trónok harcához castingoltak, és ott a helyszínen megkapta azt is.

Ezt is szeretjük