Apa lesz! Az Amerikai pite sztárja már most megmutatta gyermekét
Jason Biggs repes a boldogságtól, feleségével, Jenny Mollennel első gyermeküket várják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Biggs legnagyobb örömére 35 évesen apa lesz, első gyermeküket várják feleségével, Jenny Mollennel.

A színész, amint megtudta a jó hírt, megosztotta a rajongókkal, az egyik kedvelt közösségi oldalon posztolta ki a pozitív terhességi teszteket.

Hamarosan apa lesz

A pár hihetetlenül boldog, nagyon várják az új családtag megérkezését. Elmondásuk szerint eddig minden a tervek szerint alakul. Lassan fél évtizede, azaz öt éve házasok feleségével, így már éppen ideje volt egy utódnak.

Nagyon szerencsésnek mondják magukat, mivel áprilisban megszületett a gondolat, a következő hónapban pedig már a pocakban is volt a baba. Ezen információk alapján a csöppség február környékére várható.

A rajongók is boldogok, hiszen a sármos színész nem csak a pozitív terhességi tesztekről, de az embrióról és felesége gömbölyödő pocakjáról is feltöltött képeket. Annyira fel van dobva, hogy amint a kritikus három hónap letelt, rögtön kikürtölte az egész világnak a csodás híreket.

Karriere is dübörög

Az Amerikai Pite című film hozta meg neki a hírnevet, melyben a szüzességét elveszteni akaró Jim Levenstein karakterét alakította.

Az akkor még kamasz, vakmerő fiú azóta megkomolyodott és megérett az apaszerepre is, sőt már nagyon várja a gyerekkel járó édes terhet.

Szerencsére az egzisztenciális hátteret is meg tudja teremteni, mivel szerepet kapott az Orange is the New Black című új amerikai sorozatban, melynek nagy sikert jósolnak, a kritikusok nagyon jó véleménnyel vannak a produkcióról.

Nagyon úgy tűnik, hogy a baby bum nem ér véget a sztárok világában, egyre több híresség dönt a családalapítás, vagy az újabb gyerekvállalás mellett.

Ezt is szeretjük