Szívdöglesztő pasivá érett a huncut gyerekszínész, Jason Bateman

Jason Bateman napjaink egyik népszerű színésze, aki karrierjét 12 évesen kezdte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amint arra a filmszakmában rengeteg példát látunk, a gyereksztárokat előbb-utóbb utoléri végzete. A hirtelen felnőtté válást ugyanis nem könnyű feldolgozni a kiskorú kedvenceknek. Drew Barrymore 12 évesen már keményen ivott - bár azóta sikerült letennie a poharat -, Brad Renfro, Az ügyfél helyes kiskölyke pedig 25 évesen túladagolásban halt meg.


Jason Bateman azonban egyértelműen a kivételek közé tartozik: negyvenévesen szexisebb, mint valaha, és a magánélete is rendben. Sőt, az életrajzát elnézve már-már unalmasan hétköznapi.

Minden vonalon elégedett lehet

2001 óta boldog házasságban él Amanda Ankával, aki 2006-ban egy kislányt szült neki.

Amikor pedig teheti, kilátogat a Los Angeles Dodgers meccseire, hiszen hosszú évek óta nekik szurkol.

Persze mostanában nem sok ideje van elmerülni a baseball rejtelmeiben.

Karrierje ugyanis a másodvirágzását éli: A farm, ahol élünk bájos James Cooper Ingallsából az ezredforduló után olyan sikerfilmek sztárja lett, mint a Juno, a Hancock vagy éppen a Páros mellékhatás.

Nem mindig könnyű

Bár többnyire vígjátékokban találkozhatnak vele rajongói - 2005-ben Golden Globe-ot is kapott Az ítélet: család szitkomban nyújtott alakításáért -, legutóbb Russell Crowe mellett bukkant fel A dolgok állása című politikai krimiben.


Mindemellett azt vallja, a színészet egyáltalán nem könnyű szakma, mert ha valaki nem látja tehetségesnek, akkor nem is fogja keresni.

- Minden más munkahelyen az ember túlórázik egy kicsit, hogy meggyőzze a főnökét a hozzáértéséről. A színészek viszont türelmetlenül ott gubbasztanak a telefonnál, és várják, hogy megcsörrenjen - ami vagy megtörténik, vagy nem.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Egyszóval, néha elég frusztráló az egész - panaszkodott tavaly a Parade magazinnak.

Ezt is szeretjük