Jason Statham gyerekei már ekkorák: az 5 éves Jack ilyen jó bátyja a 6 hónapos Isabellának
Jason Statham gyerekeiről édes videó készült.

GettyImages-1157409368
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Statham és modell kedvese, Rosie Huntington-Whiteley két gyermeket nevelnek, fiuk, Jack Oscar 2017 júniusában, lányuk, Isabella 2022 februárjában született meg.

A színész csak a munkájával kapcsolatban posztol, ám a modell olykor személyesebb felvételeket is megoszt rajongóival, például májusban egy szoptatós szelfit osztott meg az Instagramon. Egy friss videóban megmutatta, már milyen nagyok a Statham gyerekek.

Jason Statham gyerekei

"Az én kis szerelmeim. Tudtam, hogy kettőjük között erős kötődés lesz, de azt már nem, hogyan fog kinézni a nagy testvérré való átalakulási időszak. Már hat hónapja semmi sem melengeti meg jobban a szívemet, mint amikor látom Jacket a kis testvérével" - kezdte mondandóját Rosie Huntington-Whiteley az alatt a videó alatt, ami azt mutatja, milyen jó bátyja Jack a kis Isabellának.

A modell videóra vette, ahogy az ötéves fiú egy könyvből próbálja tanítani húgát különböző szavakra, de azt is megörökítette, ahogy Jack próbál játszani a kislánnyal.

Rosie a posztjában azt tanácsolta minden új szülőnek, hogy maradjanak türelmesek a gyerekeikkel az átmeneti időszakban, és persze élvezzék, ahogy a nagyobbik testvér tanítja a kisebbiket.

Statham és kedvese 2010-ben szerettek egymásba, egyelőre nem házasodtak össze, de a sajtó rendszeresen érdeklődik tőlük, hogy mikor lesz az esküvő. Eljegyzésüket hét évvel ezelőtt tartották meg. Valószínűleg eddig azért nem keltek egybe, mert a gyereknevelés volt az első a számukra.

Jason Momoa lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos Jason Momoa lánya, Lola.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük