Jason Momoa gyerekei már ilyen nagyok: Lola az anyjára, Nakoa az apjára hasonlít

Jason Momoa egyre gyakrabban mutatja meg kiskamasz gyerekeit.

jason-momoa-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jason Momoa 2005-ben szeretett bele Lenny Kravitz exfeleségébe, a szépséges Lisa Bonet-ba, aki 12 évvel idősebb nála. 

Két évvel később, 2007-ben született meg első gyermekük, egy kislány, aki a Lola nevet kapta. Öccse, Nakoa alig másfél évvel később, 2008 végén látta meg a napvilágot. 

Jason Momoa gyerekei

Jason Momoa és Lisa Bonet hosszú ideig nagy boldogságban nevelték gyerekeiket, a színész felesége előző kapcsolatából született lányát, Zoë Kravitzet is sajátjaként szereti. Sokáig úgy tudta a világ, a sztárpár már 2007-ben összeházasodott, sok évvel később derült ki, hogy erre valójában csak 2017-ben került sor.

Éppen ezért 2022 év elején mindenkit sokkolt a hír: Jason Momoa és Lisa Bonet 16 év után szakítottak egymással. A válás szerencsére szeretetteljes, baráti hangulatban zajlott, a gyerekeiket továbbra is együtt nevelik, családként. 

Az Aquaman sztárja nagyon büszke a gyerekeire, akik egyre nagyobbak, Lola 15 éves, Nakoa pedig 14 éves. A kislány tiszta anyja, le sem tagadhatná Lisa Bonet-t, a kisfiú pedig egyre jobban hasonlít híres apukájára.

Képes összeállításunkban alaposan szemügyre veheted Jason Momoa kiskamasz gyerekeit, Lolát és Nakoát!

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Jeff Spicer

Ezt is szeretjük