Gyászol Rihanna! Meghalt a beteg kislány, akiért küzdött
Kelly Rowlandet és Rihannát is mélyen megrázta Jasmina Anema tragikusan fiatalon bekövetkezett halála.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2010. január 27-én  New Yorkban hatévesen elhunyt Jasmina Anema, akit olyan szupersztárok gyászolnak, mint Rihanna és Kelly Rowland. A kislány története és tragikusan fiatalon bekövetkezett halála mélyen megrázta Hollywoodot, valamint az énekesnőket, akik könnyek között emlékeztek vissza rá az Us magazinnak adott interjúikban.

Balra Rihanna, jobbra pedig Kelly Rowland Jasmina társaságában

Rihanna 2009 februárjában látta a tévében azt a megrázó videót, amiben Jasmina Anema legjobb barátja, Isabelle Huurman, valamint édesanyja, Karen Detrick donorokat keresett, hogy segítsenek a leukémiában szenvedő kislányon.

Mindent megtettek a gyógyulásáért

A 21 éves barbadosi énekesnőt nagyon felkavarta, amit látott, és azonnal meglátogatta a kislányt, illetve egy saját videóval is próbált segíteni neki donort találni. 2009. május 7-én pedig kitüntette Isabelle Huurmant a csontvelődonorokat felkutató nonprofit alapítvány, a DKMS gáláján.

Küzdelmüket végül siker koronázta, 2009. június 11-én ugyanis megtörtént a csontvelő-átültetés. Ám alig telt el néhány hónap, a kislány állapota a hét elején váratlanul romlani kezdett. Hétfőn lázasan, légzési nehézségekkel szállították kórházba, ahol szerdán már nem tudták megmenteni életét az orvosok.

Földre szállt angyal volt

- Megszakadt a szívem, hogy Jasmina itthagyott bennünket. Különleges gyerek volt! Sokkal több bátorságról és erőről tett tanúbizonyságot, mint a legtöbb felnőtt, akiket ismerek. Áldom a sorsot, hogy megismerhettem őt, és tudom, hogy példája által nagyon sok ember életét mentette meg. Igazi földre szállt angyal volt – osztotta meg fájdalmát a nyilvánossággal Rihanna.

- Teljesen lesújtott a hír. Nagyon bátor és aranyos kislány volt, aki azonnal belopta magát a szívembe, amint megismertem. Minden részvétem az édesanyjáé, a barátnőjéé, Isabelle-é, valamint a DKMS-é, akik bemutatták nekem.

Jasmina most már az angyalokkal van, nyugodjék békében – mondta Kelly Rowland az Us magazinnak.
Ezt is szeretjük