Részegen csapott botrányt a népszerű sorozatsztár - Letartóztatták a rendőrök Jared Padaleckit
Jared Padalecki egy texasi szórakozóhelyen került bajba.

jared-padalecki-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jared Padaleckit sokan a Szívek szállodájából és az Odaát című sorozatokból ismerhetik. Utóbbi már 15 évadot megélt, így elsősorban ennek az alkotásnak köszönheti rajongói zömét. A 37 éves sztár szombat este úgy gondolta, kirúg kicsit a hámból, ezért ellátogatott egy texasi szórakozóhelyre, ám az éjszakája nem éppen a tervek szerint alakult, ugyanis egy helyi rendőrőrsön kötött ki.

Jared Padaleckit emiatt tartóztatták le a rendőrök

A színész túl sokat ivott, az alkohol pedig a legrosszabb énjét hozta ki belőle, a TMZ riportja szerint az egyik texasi törzshelyén verte ki a balhét. A szemtanúk beszámolója alapján a klubban arcon ütötte az egyik pultost, a sztárt az egyik barátja szerette volna lenyugtatni a szórakozóhely előtt, de végül vele is erőszakosan bánt. Utóbbiról még egy videófelvételt is készítettek, amit alább meg is tekinthetsz.

A rendőrök vasárnap hajnalban értek ki a helyszínre, a videón az is látható, hogy a színész próbálta pénzzel megvesztegetni a zsarukat, de végül nem járt sikerrel.

A színész sajtósát próbálta elérni az amerikai bulvárlap, de egyelőre hivatalos választ nem kaptak a kínos esettel kapcsolatban. Összesen három dolog miatt kell felelnie: egyrészt a két ember ellen elkövetett testi sértések miatt, illetve azért, mert a nyilvánosság előtt, közterületen erősen illuminált állapotban volt.

Csúnya sorozatsztárok, akik a valóságban gyönyörűek

Számtalan olyan sorozatsztárt ismerünk, akikről azt gondoljuk, hogy nem bánt velük a sors túl bőkezűen, amikor a szépségért álltak sorba, azonban a látszat néha csal - számos olyan színésznő van, aki ugyan slamposnak és csúnyácskának tűnhet a filmvásznon, a valóságban igazi bombanő, akiért elepednek a férfiak.

Ezt is szeretjük