Csupasz keblekkel pózol a Reklámőrültek szépsége, January Jones

January Jones a GQ magazin kedvéért mutatta meg a benne élő tüzes démont.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

January Jones, a Reklámőrültek sztárja láthatólag nem az a fajta nő, aki megijed a saját árnyékától. Ha kell, szenvedélyesen kiáll a cápák védelmében az Oceana szervezet szóvivőjeként, ha viszont a bombanőt kell alakítania, akkor sem jön zavarba.


Erről bárki meggyőződhet, aki kezébe veszi a GQ novemberi számát, amelynek borítóján a 31 éves színésznő néz farkasszemet az olvasóval. Aki persze, amennyiben férfiból van, valószínűleg nem a szőkeség áthatóan kék tekintetét fogja fürkészni, hanem valamivel lejjebb kutakodik majd pillantásával.

Halad a siker útján

A címlapkép ugyanis a legvadítóbbak közül való, ami a kevesebb néha több elvéhez igazodva ugyan melltartó nélkül mutatja be a sztárt, ám félig-meddig egy bőrkabát takarásában. Mindenesetre bizonyára nem egy pasi fogja titokban kipróbálni, nem lehet-e valahogy mégiscsak félrehúzni azt a bizonyos kabátot.

Akit azonban a belbecs is érdekel, természetesen interjút is talál a modellből lett színésznővel az újság hasábjain. January Jonestól többek között megtudhatjuk, tulajdonképpen egy expasija tehet róla, hogy színésznő lett.

- Az első fickó, akivel jártam, miután Los Angelesbe költöztem, nem fűzött valami nagy reményeket ahhoz, hogy valaha is színésznő leszek. Mindig csak azt mondogatta, nem hiszi, hogy ez a nekem való szakma. Én meg azt vágtam a fejéhez, hogy akkor kapd be! Persze most már dicsérget meg minden - szóval, azt hiszem, tulajdonképpen köszönettel tartozom neki. Mert abban a percben, hogy valaki azt állítja rólam, ehhez vagy ahhoz nem értek, máris elkezdem bebizonyítani az ellenkezőjét. Ez az, ami a legjobban motivál.

Nem akarja, hogy beskatulyázzák

Hát, ez a bizonyos motiváció tényleg hatott, hiszen idén Golden Globe-ra is jelölték a Reklámőrültekben játszott Betty kapcsán. Bár végül alulmaradt a True Blood-os Anna Paquinnal szemben, a Screen Actors Guild díját mégiscsak hazavihette a sorozatban nyújtott drámai alakításáért.

Ám January Jones nemcsak afféle sorozatsztár, hiszen tízéves karrierje során már több mozifilmben is szerepelt, egyebek közt az Amerikai pite 3-ban, illetve legutóbb a Rockhajó című vígjátékban.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Talán kevesen tudják, de 1998 és 2001 között Ashton Kutcher kedvese volt - ami egyúttal felvet egy igencsak izgalmas kérdést: csak nem Demi Moore jelenlegi férje volt az a bizonyos, az interjúban emlegetett fickó, aki abszolút nem hitt benne annak idején?

Ezt is szeretjük