Janet Jackson közszemlére tette szétszabott műmellét
Janet Jacksonnak múlt héten sikerült megmutatnia a világnak, hogyan baltázták el mellét a sebészek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Janet Jacksont 2010. február 20-án, szombat este örökítették meg a londoni Annabels nightclubban, ahol a BAFTA-díjátadó előtti napon gyűltek össze bulizni a világsztárok.

A 43 éves amerikai énekesnő elegánsan érkezett a felkapott szórakozóhelyre, habár nyakéke, mely egy hatalmas láncot imitált, némiképp extrémre sikeredett.

Bizarr villantás

Ám a gépkocsiból való kiszállásba csúszott egy kis hiba, Janet ugyanis túlságosan mély dekoltázsú felsőt választott, ennek köszönhetően pedig egy meglehetősen bizarr villantással sikerült megajándékoznia a világot.

Érdemes közelebbről szemügyre venni a feltáruló látványt, amiben bizony semmi köszönet sincsen, Jackson szétplasztikázott melle ugyanis rémisztően fest. A két mell találkozásánál is jól látható a mesterséges beavatkozás ténye, a félrecsúszott implantátum jelenségénél pedig nincs rosszabb.

Testvére, Michael Jackson tavalyi halála természetesen őt is mélyen megrendítette. Janet a The Timesnak adott interjújában elmesélte, hogy a pop királyának haláláról éppen egy fellépése előtti próbán értesült.

„Sosem lesz könnyebb”

- Egy hatalmas fotó volt róla a kivetítőn, én pedig azonnal elsírtam magam. Hátra kellett mennem. Tudod, nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá. De majd egyre könnyebb lesz. Nem egyszerű ez, de tudom, hogy idővel megszűnik majd a fájdalom. Nem. Sosem lesz könnyebb. Ő a testvérem volt - mondta az énekesnő, aki saját elmondása szerint képtelen volt megnézni a This Is It című dokumentumfilmet.

Janet ráadásul odaadóan törődik Michael árván maradt gyermekeivel, akikkel ő töltötte együtt a tavalyi karácsonyt.

A pénzt pedig nem sajnálta, hogy örömet szerezzen a 12 éves Parisnek, a 11 éves Prince Michaelnek és a hétéves Prince Michael II-nek, állítólag ugyanis több ezer fontot költött ajándékokra.
Ezt is szeretjük