Mégsincs olyan jól Jane Fonda, mint mondja
Bár a fitneszguru Jane Fonda nemrég még varázslatos szexuális életéről áradozott, a minap tolószékben kapták le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig két hete még arról adtunk hírt, milyen jól érzi magát a nemrég műtött Jane Fonda, akivel rajongói Düsseldorfban találkozhattak az UNESCO jótékonysági gáláján.

Rosszabbodott az állapota?

Akkor arról beszélt a 71 éves színésznő, hogy amióta sorozatos műtétekkel térd- és csípőprotézist kapott, újra remek formában van. Sőt, végre a szexet is ugyanúgy élvezi, mint fiatalabb korában, és leghőbb vágya, hogy jövőre meghódítsa a Himaláját.

Nagy tervei vannak

- Lassan teljesen szétesik a testem, és úgy érzem magam, mint egy pótalkatrész-lerakat. No, de kénytelen voltam bevállalni a műtéteket, mert meg akarom mászni a Himaláját. És abban a magasságban muszáj, hogy olajozottan működjenek a végtagjaim - mesélte.

A legfrissebb kép azonban, mely a hét vége folyamán készült az egykori aerobik-királynőről, korántsem a fenti állítást támasztja alá. A New York-i JFK repülőtéren lekapott sztár ugyanis láthatóan nincs túl jól, különben valószínűleg eszébe sem jutott volna tolószékbe ülni.

Vigyáznia kellene magára

Hogy mi lehet a probléma, és miért kényszerült Jane Fonda - egyébként már nem először - kerekesszékbe, azt nem tudni. Mindenesetre kinézete némi aggodalomra ad okot, hiszen bizonyára valamiféle újabb egészségügyi probléma állhat a dolog hátterében. Az sem kizárt, hogy újabb beavatkozásra lesz szüksége.

Az 1937-es Jane Fondát, aki a Barbarella címszerepének eljátszása révén vált a hatvanas-hetvenes évek szexszimbólumává, idén májusban is lefotózták tolószékben, akkor Los Angeles repülőterén.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bár egyesek azt feltételezték, csupán a tömeget akarta kikerülni a színésznő, később kiderült, akkor már nagy fájdalmai voltak, ezért is látta szükségesnek a műtéteket.
Ezt is szeretjük