74 évesen is dögös! Jane Fonda után még mindig megfordulnak a férfiak
Képek!
Jane Fonda még mindig elemében érzi magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, aki sosem nyugszik. Ilyen Jane Fonda is, aki 74 évesen kiadott egy újabb jóga-DVD-t, ugyanis úgy gondolta, meg kell mutatnia, mennyire fitt. A lemezzel azt akarja bizonyítani, hogy hiába járt el felette az idő, még mindig csúcsformában van. Fonda elismerte, hogy a kor őt is megviselte, és bár a mozdulatai még mindig ruganyosak, mindezt csak a sok gyakorlásnak köszönheti.

- A legtöbb ilyen tornalemezen azt sulykolják belénk, hogy akkor jó, ha fáj. A nagy túrót! Végezze csak mindenki a saját ritmusában a gyakorlatokat, és csak addig, ameddig jólesik. Semmi értelme szenvedni. A feladatokat is úgy válogattam össze, hogy figyeltem arra, hány éveseknek készítettem a lemezt - nyilatkozta a fitneszguruvá avanzsált színésznő.

73 évesen is bevállalta!

Jane Fondára joggal irigykedhetnek a hölgyek, hiszen a kétszeres Oscar-díjas amerikai színésznő 70 fölött egyszerűen dögösebb, mint fénykorában. A 73 éves legenda a Harper's Bazaar magazinban pózolt egy fekete Stella McCartney ruhában, ami kellőképpen kihangsúlyozta tökéletes idomait.

Ezt is szeretjük