Balhé a reggeli műsorban: Jane Fondát hiba volt a plasztikájáról kérdezni
A műsorvezető bánhatja az illetlen kérdését.

jane-fonda-megyn-kelly-plasztika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jane Fonda és Robert Redford 50 évvel ezelőtt forgatták a Mezítláb a parkban című közös filmjüket, idén pedig újra együtt álltak kamerák elé: az Our Souls at Night című alkotásban is egy párt alakítanak.

Jane Fonda kiakadt a műsorvezető kérdésén

Ennek kapcsán kaptak meghívást Megyn Kelly Today című reggeli műsorába - a háziasszony azonban nem a közös filmjükről akart beszélni, hanem folyvást a színésznő plasztikai műtéteire terelte a szót.

- Mindenki számára példakép lehetsz - megmutattad, hogy kell szépen és méltósággal megöregedni. Korábban már beismerted, hogy szépészeti beavatkozásokat hajtottak végre rajtad. Meg kell hagyni, jó döntés volt, remekül nézel ki. Azt olvastam, hogy korábban azt nyilatkoztad, nem vagy büszke arra, hogy plasztikáztattál...miért nem? Tudom, hogy a filmről kéne beszélnünk, de az emberek tudni akarják, mitől nézel ki ilyen jól - faggatózott a műsor háziasszonya.

Jane Fonda kiakadt a műsorvezető kérdésein, és az adásban torkolta le Megyn Kellyt:

- Komolyan erről akarsz beszélni? Oké. Jó a hozzáállásom. Figyelek a testtartásomra. Ügyelek arra, hogy egészségesen éljek... Na, most már elmondhatom, hogy miért imádtam annyira az új, közös filmünket Roberttel, vagy még mindig a plasztikai műtéteimről akarsz vallatni? - kérdezte a kínos helyzetbe került Megyn Kellyt.

Robert Redford mentette meg a helyzetet, aki így vágott közbe: "Akkor visszatérve az előző témánkhoz...mesélnénk kicsit az új filmünkről" - mondta, miközben Jane Fonda hálásan mosolyogva folytatta a beszélgetést a filmről.

Ezt is szeretjük