Jane Fonda irtó dögös nő volt fiatalon - Felismered régi fotóin?

Jane Fondát méltán nevezték szexszimbólumnak. Vérbeli bombázó volt fiatalon.

jane-fonda-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jane Fonda beleszületett a sztárságba és a hollywoodi életbe, ugyanis édesapja az ünnepelt színész, Henry Fonda volt. Pályafutását modellként kezdte, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen lélegzetelállítóan szép nő volt már fiatalkorában is.

Így festett Jane Fonda fiatalon

Kétszer is szerepelt a Vogue címlapján, először 1959-ben fotózta le őt a híres fényképész, Irving Penn, majd 1960-ban a júliusi borítón csodálhatták meg babaarcát a divatlap olvasói.

Azt gondolhatnánk, hogy gondtalan fiatal éveket tudhat magáénak a színésznő, azonban ő egyáltalán nem a csillogásra emlékszik vissza. Édesanyja öngyilkossága sokáig kísértette. Mindössze 12 éves volt, mikor a tragédia történt, emiatt sokáig szenvedett a depressziótól, és még étkezési zavarai is voltak.

Ezekkel leszámolt, miután betört a filmiparba, első szerepeiben még ő volt a ’60-as évek ügyeletes bombázója, sőt azt is mondták róla, hogy Bridget Bardot amerikai változata. Akkor tört ki a cicababaszerepből, amikor az 1965-ös Séta a járdaszélen című filmben nyújtott alakításáért megkapta a legjobb fiatal színésznek járó Golden Globe-díjat.

Képes összeállításunkban megnézheted Jane Fonda dögös, fiatalkori képeit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Helen Mirren fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen volt Helen Mirren húszéves szexi színésznőként, amint modellt állt Nicholas Egonnak! 

Ezt is szeretjük