Friss! Negyedszer is babát vár Jamie Oliver felesége
3 lányuk van
Jamie Oliver sztárszakács felesége, alig 11 hónappal harmadik kislányuk születése után, ismét várandós.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig egy éve adtunk hírt arról, hogy Jamie Oliver sztárszakácsnak megszületett a harmadik kislánya, Petal Blossom Rainbow. Akkoriban a brit séf azt nyilatkozta, mindenképpen szeretne még babát - de azért bizonyára nem sokan gondolták volna, hogy ez ilyen hamar bekövetkezik.

Márpedig a hír igaz, hiszen nem más kürtölte világgá, mint a 34 éves sztárapuka, aki egy hivatalos nyilatkozaton kívül a Twitteren is közölte követőivel, bizony, ismét meglátogatja majd őket a gólya, úgy hat hónap múlva.

- Képzeljétek... megint apa leszek!!! Jön a baba, boldog vagyok, és szerencsésnek érzem magam - írta.

Fiú vagy lány?

A híresség korábban bevallotta, örülne egy kisfiúnak, hogy végre ne a nők uralják a házat. Ugyanakkor hangsúlyozta, természetesen az a legfontosabb, hogy a kicsi egészséges legyen. Oliver lányai egyébként egytől egyig különleges, a növényvilág ihlette nevet kaptak: Poppy Honey, a legidősebb már kilencéves, húga, Daisy Boo pedig hét lesz nemsokára.

Felesége, a szintén 34 éves Jools Oliver igazi anyatigris, akinek nagy álma teljesült azzal, hogy porontyai születtek. Különösen azután, hogy kiderült, policisztás ovárium szindrómában szenved, ami meddőséget is okozhat. Első babájuk ezért mesterséges megtermékenyítéssel fogant, ám az őt követő lánykák már természetes úton.

A neje főállású anya

- Jools mindig is anya akart lenni. Én ezt sokáig nem értettem, miért akar valaki csak anya lenni? Hiszen az ember általában karriert akar, meg ilyesmi. Ráadásul a baráti köröm is úgy gondolkodott, mint én. Amíg nem született meg Poppy, nem is hittem, hogy ennyire komolyan gondolta. Joolsnak tényleg az anyaság tölti ki az életét - áradozott feleségéről a sztár.

Bár Oliver elég mozgalmas életet él azóta is, hogy többszörös apa lett, feleségével kompromisszumot kötöttek: hétfőtől péntekig annyit dolgozik, amennyit akar, de a hétvége a családé - így legalább az asszony is ki tud kapcsolódni egy kicsit.

- Persze akinek három gyereke van, az tudja, nem egyszerű velük az élet. De azért némiképp könnyít a dolgon, hogy nincsenek anyagi gondjaink - vallotta őszintén a közkedvelt szakács.
Ezt is szeretjük