Friss fotók! Jamie Lee Curtis elképesztően szexi 51 évesen is
Jamie Lee Curtis színésznőt legújabb filmje, a You Again Los Angeles-i premierjén kapták le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak nők és persze színésznők is, akiknek kifejezetten jól állnak az évek, mintha a szépségük bizonyos kor után érne be igazán.

Jamie Lee Curtis minden bizonnyal ebbe a kategóriába tartozik! Hiába tölti be novemberben már az 52. életévét, dögösebb és ellenállhatatlanabb, mint valaha!

Jól érzi magát

A szexi színésznőt bárki megcsodálhatta, aki volt olyan szerencsés, hogy ott lehetett legújabb filmje, a Már megint te Los Angeles-i premierjén.

Curtis az eseményen ugyancsak irigylésre méltó kolléganője, a 61 éves Sigourney Weaver oldalán jelent meg - ráadásul egyforma, aszimmetrikus David Meister ruháikban fantasztikusan festettek.

Természetesen a ruhaválasztás nem volt véletlen, a két hollywoodi sztár ugyanis vetélytársakat játszik a vígjátékban, akik gimnáziumi sérelmeiket újra élik felnőttként.

Először forgattak együtt

Érdekesség, hogy Curtis és Weaver első ízben játszottak együtt egy filmben - és bevallásuk szerint rendkívül élvezték a forgatást.

- Nagy öröm volt Jamie Lee Curtisszel dolgozni, fantasztikus nő. Egyszóval, élvezet volt őt utálni, mert tényleg kedvelem - nyilatkozta nem olyan régen Sigourney Weaver.

Azt is elárulta, nem hitte volna, hogy egyszer ugyanabban a filmben juthatnak szerephez, hiszen egy hasonló családi vígjátékba általában vagy az egyiküket, vagy a másikukat hívnák.

Sigourney Weaver egyébként drámákban és komédiákban egyaránt felbukkant az utóbbi időben: elég csak a Nyolc tanút, az Avatart vagy A falut említeni. De a közeljövőben sem fog unatkozni, egyebek között aláírta a Szellemirtók újabb részét!

Jamie Lee Curtis többnyire maradt a könnyedebb műfajnál - egyik legemlékezetesebb filmje az elmúlt pár év terméséből kétségtelenül a Nem férek a bőrödbe, melyben a tini Lindsay Lohannel komédiázott.

A Már megint te november 11-étől kerül a magyar mozikba, a két említett sztáron kívül Kristen Bell és Odette Yustman is látható benne.

Ezt is szeretjük