Madonna még sose nézett ki ilyen szörnyen
Ahogy öregszik Madonna, úgy lesz egyre csúnyább, de megszépülni a féltékenység sem segít neki, amit exférje iránt érez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak sztárok Hollywoodban, akik bármit hajlandóak megtenni azért, hogy fiatalon tartsák magukat. Éppen ezért gondolkodás nélkül kés alá fekszenek, kíméletlen edzéssel tartják karban testüket, az egyéb praktikákról nem is beszélve.

Madonnáról köztudott, hogy retteg az öregedéstől, és hogy foggal-körömmel kapaszkodik fénykorának ragyogásába, amely a nyolcvanas-kilencvenes évekre esett. Ám hiába, az 51 éves popsztár ugyanis csak egyre csúnyább.

Alig lehetett ráismerni

A világhírű énekesnőt július végén kapták lencsevégre Londonban, amint elhagyta az Aura nevezetű nightclub épületét. Madonna karja - amit több alkalommal megörökítettek már - továbbra is megdöbbentően inas és férfias volt, arcára pedig alig lehetett ráismerni.

Az elmúlt évek során a plasztikai sebészeknek ugyanis sikerült megdöbbentően  szétszabniuk az arcát, amely már csak nyomokban emlékeztet egykori önmagára. Hiába a smink és a rúzs, Madonna feje természetellenesen és ijesztően nézett ki.

Féltékeny exférjére

A legfrissebb hírek szerint a Grammy-díjas énekesnő féltékeny exférjére, Guy Ritchie-re, aki a közelmúltban egy gyönyörű 28 éves modellel, Jacqui Ainsley-vel szűrte össze a levet. Azért ez némiképp furcsa, hiszen Madonna meg a fiatal szívtipró, Jesus Luz oldalán vigasztalódik már egy ideje.

Talán ezek az érzései is közrejátszanak abban, hogy a popdíva élete első egész estét filmjét kezdte el rendezni.

A W.E. című történelmi-romantikus film felvétele során a beszámolók szerint Madonna többször is olyan utasításokat adott, amilyeneket - ahogyan őt idézték - Guy Ritchie is adott volna.

Ezt is szeretjük