Kifogott a himnusz az ismert színészen! Kínosan leszerepelt a hétvégén
Részletek
Jamie Foxx borzasztóan szenvedett előadás közben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégén számos sztár - Beyoncé és férje, Justin Bieber, Michael J. Fox, Ben Affleck, Jake Gyllenhaal vagy éppen Bradley Cooper - is tiszteletét tette az évszázad bokszmeccsének hirdetett Floyd Mayweather Jr. és Manny Pacquiao összecsapáson Las Vegasban, de az est egyáltalán nem úgy alakult, ahogy a közönség várta.

A meccset magát azért kritizálták, mert unalmas volt, a két sztárbokszoló egyáltalán nem figyelt arra, hogy a nézők némi show-t is kapjanak a pénzükért.

Mindemellett azonban a nyitó produkció verte ki sokaknál a biztosítékot: az előre beharangozott program szerint a színészi mellett zenei babérokra is törő Jamie Foxx előadásában hallhatta a közönség az amerikai himnuszt.

Beletört a bicskája

Bár a 47 éves színész tíz éve Oscar-díjat kapott Ray Charles megformálásáért a Ray című filmben, most kimondottan szenvedett éneklés közben.

A hangokat nem mindig találta el, nem tudott időben belépni az elektromos orgonához, telerakta a dalt R&B-s hajlításokkal, és a végén még egy hallelúját is hozzátett.

Meg is kapta a magáét a Twitteren, ahol nem igazán akadtak pozitív kommentek. Volt, aki úgy vélte, a kezdő néhány ökölcsapást a színésznek kellett volna célozni a ringben.

Más szerint a legnagyobb küzdelem nem a két bokszoló között folyt, hanem Jamie Foxx és a hangjegyek között.

A legtöbben úgy vélték, előadásával gúnyt űzött a himnuszból, mondván, "ha egy énekes képtelen úgy előadni a himnuszt, ahogyan azt megírták, akkor ne vállalja el a felkérést".

Ezt is szeretjük