5 év különélés után újra együtt! Váratlanul elveszi expárját az ismert színész

Jamie Bell és Evan Rachel Wood öt év különélés után ismét összejöttek, és oltár elé is állnak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A brit színész, Jamie Bell úgy hírlik, eljegyezte amerikai kolléganőjét, Evan Rachel Woodot. A hír már csak azért is meglepő, mert a szerelmespár 2006-ban szakított, és jó pár évig mindketten mások mellett keresték a boldogságot.

Sőt, a 24 éves színésznőt el is jegyezte az egyik legextrémebb kinézetű zenész, akivel oltár elé azonban már nem álltak.

Klipforgatáson jöttek össze

A két sztár 2005-ben ismerkedett meg egymással, a Wake Me Up When September Ends című Green Day-videoklip forgatása során, egy év múlva viszont szakítottak.

A 25 éves színész a Billy Elliotban megismert csúnyácska balettos fiúból sármos férfivá érett, a szakítást követően nőügyeiről mégsem cikkezett a sajtó, feltehetően azért, mert a sok filmes munka mellett magánéletére nem sok ideje maradt.

Vele ellentétben Evan Rachel Wood gyakran szerepelt a címlapokon a nála 18 évvel idősebb Marilyn Mansonnal folytatott viszonya kapcsán.

A szépség és a szörnyeteg

Négy éven át tartó se veled, se nélküled kapcsolatuk során a sajtó csak úgy emlegette őket, mint a szépség és a szörnyeteg. 2007-ben jöttek össze, majd egy év múlva szakítottak.

2009 elején rövid ideig ismét egy párt alkottak, de hamarosan megint különváltak. Decemberig bírták egymás nélkül, egy hónapra rá, 2010 januárjában pedig a kinézetével és kijelentéseivel is sokkoló rocker eljegyezte szerelmét. Októberben aztán bejelentették, bár mindketten szép emlékekkel tekintenek vissza viharos kapcsolatukra, végérvényesen szakítanak, mert belátták, a sors nem egymásnak rendelte őket.

Evan Rachel Wood aztán visszatalált korban is jobban hozzá illő egykori szerelméhez, Jamie Bellhez, aki a US Weekly magazin állítása szerint megkérte a kezét. Decemberben többen is látták, amint az ékszerboltokat járta. A paparazzók fotói alapján sikerrel járt: kedvesét nemrég egy csillogó eljegyzési gyűrűvel az ujján kapták lencsevégre, amint távoztak a hollywoodi Hotel Caféból.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Evan Rachel Wood az Átkozott boszorkákban tűnt fel Sandra Bullock és Nicole Kidman oldalán. Azóta olyan sztárok mellett láthattuk, mint Cate Blanchett, Tommy Lee Jones, Kevin Costner, Joan Allen, Uma Thurman és Mickey Rourke. Szerepelt Az eltűntek, az Apátlan anyátlanok, a Kés, villa, olló, a Kalifornia királya, a Szemvillanás alatt és A pankrátor című filmekben, valamint a True Blood - Inni és élni hagyni című sorozatban is.

Ezt is szeretjük