A 64 éves Jamie Lee Curtis dekoltázst kiemelő, szexi estélyiben vette át a díjat

Jamie Lee Curtis is díjat kapott a 2023-as SAG Awardson.

GettyImages-1469821621
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jamie Lee Curtis is részt vett a 29. alkalommal megrendezett SAG Awardson, mivel ő is a jelöltek között szerepelt.

A Minden, mindenhol, mindenkor című filmben nyújtott alakításáért a legjobb női mellékszereplő kategóriában izgulhatott, végül őt hirdették ki nyertesnek.

Jamie Lee Curtis a 2023-as SAG Awardson

A 64 éves színésznő egy dekoltázst kiemelő estélyiben ment a gálára, a piros kreációt a litván-kanadai Romona Keveza készítette. Bár első ránézésre olyan, mintha a dekoltázsrészt egyáltalán nem fedné semmi, de ez nem így van, egy áttetsző, vékony anyagot varrtak oda annak érdekében, nehogy véletlenül elcsússzon a ruha, és az többet mutasson a kelleténél.

GettyImages-1247516069
Fotó: Gilbert Flores / Getty Images Hungary

Miután az eseményen bejelentették, hogy ő lett a legjobb női mellékszereplő, természetesen a színpadon is beszédet mondott. Az elején elmondta, hogy akkor kapta meg a Screen Actors Guild -Amerikai Televízió- és Rádióművészek Szövetsége tagsági kártyáját, amikor 19 évesen leszerződtette a Universal Studios.

- Hét évre leszerződtettek, hogy a Fehérnemű hadművelet című sorozatban szerepeljek, amelynek sztorija az ugyanezt a címet viselő filmen alakult, amelynek a sztárja az apám, Tony Curtis colt. Nepo bébi vagyok - viccelődött.

Egy évvel később kirúgták a tévéshow-ból, akkor azt hitte, vége az életének, de nem így történt, sőt, pont ekkor jött a lehetőség, hogy elmenjen a Halloween - A rémület éjszakája című horrorfilm meghallgatására, amelynek végül ő lett a főszereplője. Ez volt az az alkotás, amelynek köszönhetően igazán beindult a karrierje.

Sztárok a 2023-as SAG Awardson

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákat viseltek a női sztárok a 2023-as SAG Awardson.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük