A 62 éves Jamie Lee Curtis irtó dögös estélyit húzott a Golden Globe-ra: minden szem rászegeződött
Jamie Lee Curtis egy Alex Perry kreációt viselt az idei Golden Globe-on.

jamie-lee-curtis-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint a ma hajnali órákban zajlott le a Golden Globe-díjátadó, amit idén 78. alkalommal rendeztek meg. Az Oscar előszobájának is becézett gálán idén sajnos kevesebb híresség jelent meg személyesen a tavalyi évekhez képest, ugyanis a koronavírus-világjárvány még javában tart.

Jamie Lee Curtis a tiszteletét tette a díjátadón, a 62 éves sztár jelentette be a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat. A legendás Tony Curtis lánya nagyon dögösen festett a ruhájában, minden szem rászegeződött, amikor megjelent a színpadon.

Jamie Lee Curtis fantasztikusan nézett ki az idei Golden Globe-gálán

Jamie Lee Curtis egy dekoltázst kiemelő Alex Perry estélyit viselt, ami szépen kiemelte fantasztikus alakját. A színésznő nagy rajongója az élénk színeknek, így nem véletlen, hogy a citromsárga árnyalatot választotta.

GettyImages-1304643284
Fotó: Christopher Polk/NBC / Getty Images Hungary

Instagram-oldalára is feltöltötte, milyen külsővel jelent meg a gálán, odáig voltak a választásáért: "Elállt a lélegzetünk, amikor a színpadra léptél. Imádtuk!" "Mint mindig, most is csodásan festettél. Olyan ragyogó lelked van!" "Igazi királynőként tündököltél!" "Nagyon szexi voltál ebben a ruhában!" "Ez a szín remekül állt neked!" - fogalmazták a rajongók. A kollégái közül is többen megdicsérték, Meanie Griffith elragadónak titulálta a sztárt.

Jane Ross volt a stylistja. Vele már több mint 15 éve közreműködik, írta meg a Vogue 2018-ban. Közös barátjuk, Cathy Waterman ékszerkészítő mutatta be őket egymásnak.

- Fantasztikus személyiség. Óriási, nyitott szíve van, és nagy gondot fordít mindenkire a környezetében. Emellett igazi művész, okos, kreatív és érdeklődő típus - áradozott a stylist Curtis személyiségéről. 

GettyImages-1304623450
Fotó: Todd Williamson/NBC / Getty Images Hungary

- Pontosan tisztában van a stílusával, jól tudja, mi áll jól neki, és mi nem. A stílusára jellemző a nőiesség, a minimalista szabás, a kevesebb néha több elvét követi. Nagyon klassz vele dolgozni abban a tekintetben, hogy nem kötődik egyetlen anyaghoz sem. Minden a funkcióról, a szépségről és az elengedésről szól - fogalmazta.

Az idei Golden Globe-gála legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkat viseltek a női sztárok a Golden Globe-gálán.

Ezt is szeretjük