Friss fotókon Katalin hercegnő szívdöglesztő öccse! 2 év után újra szingli lett

James Middleton kapcsolati státusza újra egyedülálló.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

James Middleton szakított barátnőjével, Donna Airrel, pedig már a lánykérésről is pusmogtak. A pár 2013-ban jött össze, és két és fél év után vetettek véget a kapcsolatnak, James volt az, aki kimondta a végső szót.

A lány teljesen összetört, de igyekszik pozitívan állni a dolgokhoz, még az Instagram-oldalán is megosztott egy képet arról, hogy hogyan próbál túllépni a szakításon, innen derült ki, hogy a pár külön folytatja.

Donna egyik barátnője szerint azért döntöttek az elválás mellett, mert a királyi család sohasem volt oda a lányért, és nem akarták, hogy ő legyen Anglia jövendőbeli királynéjának a sógornője.

Képes összeállításunkban megnézheted James és Donna egyik közös fotóját, valamint néhány képet a hercegnő jóképű kisöccséről!

Pippa Middleton mindenkin átgázol

Pippa Middletont majd' szétveti a büszkeség, amire meg is van minden oka. Testvérével, James Middletonnal és két csapattársával, James Matthews-zal és Jons Bartholdsonnal teljesítették a svédországi Ötillö úszó- és futóversenyt. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki Pippa és James Middleton az emberpróbáló verseny közben!

Ezt is szeretjük