Még Katalin hercegné is megdöbbent! Nővel látták meleg öccsét
James Middletonról mindenki úgy tudta, saját neméhez vonzódik, most mégis nővel látták összebújva.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár eddig még hercegné nővérének is azt mondta, nincs ideje a romantikára, most nagyon is úgy tűnik, hogy James Middletonra rátalált a szerelem.

A titokzatos hölgy társaságában
A hercegné egyik ruhájában pózol

Kate Middleton öccse a hétvégén egy egzotikus szépségű hölggyel jelent meg Mischa Barton bulijában.

Mégsem meleg?

James Middletonról eddig mindenki úgy tudta, hogy meleg, mindezt maga az érintett sem tagadta soha. Éppen ezért volt megdöbbentő, amikor összebújva, koktélokat szürcsölve látták a párt Észak-Londonban.

A titokzatos nő, Alejandra Welsh Pena félig angol, félig venezuelai származású. A hercegné öccsét az Edinburgh-i Egyetemen ismerte meg, ahol csoporttársak voltak.

A hölgy csak most költözött az angol fővárosba, ahol egy két hónapos gyakornoki programban vesz részt egy modellügynökségnél.

- Még nagyon az elején tartanak a kapcsolatnak, de látszott rajtuk, hogy nagyon élvezik egymás társaságát. Akárkivel is beszélgetett James, mindig igyekezett Alejandra mellett maradni, és csak az ő kívánságait leste - mesélte egy vendég a partiról.

Folyton a lányt leste

A pár csak a rendezvény végére ugrott be, kedélyesen elbeszélgettek a vendégekkel egy-egy ital társaságában, majd vacsorázni mentek kettesben.

- James gyakran viccelődött azzal, hogy egyetlen nő van az életében, aki nem más, mint a kutyája, Ella. Ám most nagyon úgy néz ki, hogy még valakit be kell engednie az agglegényodújába - nyilatkozta a férfi egy közeli barátja.

Egyelőre nem tudni, mit szólt Kate Middleton a hírhez. Talán fellélegezhet a királyi pár, hogy további botrányoktól nem kell tartaniuk, hiszen éppen az ő esküvőjük előtt robbant a bomba, amikor James Middleton meztelen és obszcén képei árasztották el a sajtót.

Ezt is szeretjük