Öt évig bírták a távkapcsolatot! Váratlanul szakított az ismert sztárpár
James Franco barátnőjének elege lett abból, hogy alig látja kedvesét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Öt év párkapcsolat után váratlanul szakított James Franco és Ahna O'Reilly. Mindezt a 33 éves amerikai színész árulta el a Playboynak adott interjújában, ami a magazin augusztusi számában jelenik meg.

A népszerű szívtipró nem titkolta el az okokat: saját bevallása szerint 26 éves barátnője dobta őt, mivel elege lett abból, hogy alig látja a pasiját, aki szinte minden energiájával tanulmányaira koncentrál.

Barátnőjénél betelt a pohár

A 127 óra Oscar-jelölt sztárja korábban a Columbia Egyetemen és az UCLA-n végezte felsőfokú tanulmányait, jelenleg pedig a Yale Egyetem angol szakos PhD-hallgatója.

- Kapcsolatunk úgy öt évig tartott. Együtt éltünk Los Angelesben, aztán New Yorkba jöttem tanulni két évre, majd a Yale-re jelentkeztem. Szerintem ekkor telt be nála a pohár - árulta el.

James Franco több titkot is megosztott magánéletével kapcsolatban, bevallotta például, hogy iskolás éveinek elején nem volt sok barátnője, és többnyire rövid távú kapcsolatai akadtak, mivel a lányok hamar szakítottak vele.

Nem egy mintapasi

- Azt hiszem, a lányok kedveltek, de én ügyetlen, szégyenlős és érzelmileg éretlen voltam, szóval nem volt valami sok barátnőm - mondta, és azt sem rejtette véka alá, hogy mi lehetett sikertelenségének az oka.

- Rövid életű kapcsolataim voltak, és mindig dobtak, azt hiszem, azért, mert túl lassú voltam nekik - nyilatkozta a népszerű férfimagazinnak.

James Francót legközelebb A majmok bolygója: Lázadás című filmben láthatjuk majd olyan sztárok oldalán, mint Tom Felton, John Lithgow, Andy Serkis, Brian Cox és Freida Pinto.

A film az 1968-as, Charlton Heston főszereplésével készült A majmok bolygója előzményét meséli el, hazai premierje augusztus 18-án lesz a budapesti mozikban.

Ezt is szeretjük