Katalin hercegné testvére lebukott - Újra az exével találkozgat
A rajongókat is meglepte a döntés.

james-middleton-donna-air-dancing-on-ice-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

James Middleton és kedvese, Donna Air már jó néhány hónapja szakítottak egymással, most azonban ismét együtt kapták le őket a fotósok.

Újra együtt?

Donna Air vasárnap délután debütált a Dancing On Ice című produkcióban, James pedig ott ült a nézők között, és mindenkinél hangosabban szurkolt Donnának. A rajongók sem tudták elképzelni, hogy mit keres Katalin hercegné öccse a volt kedvese előadásán, ezért a Twitteren el is kezdtek találgatni:

james-middleton-donna-air-dancing-on-ice-nagy

"James Middleton mit keres itt? Nem szakítottak Donnával? Vagy csak rájött, hogy vissza kéne szerezni ezt a dögös csajt?", "Wow, James Middleton a nézőtéren! Kíváncsi vagyok, hogy barátként van itt, vagy többről van szó...", "James és Donna tuti újra összejöttek, nézzétek, milyen odaadóan néz rá!!", "Remélem a következő adásban Katalin és Vilmos is ott ülnek majd a nézőtéren" - írták a közösségi oldalon.

Donna egyébként remek kis előadást hozott össze partnerével a jégen - a fogadóirodák szerint a tehetségkutató idei évadában valószínűleg ők lesznek a befutók. Ebben az adásban is brillíroztak - a megszerezhető 20 pontból 17,5 pontot zsebeltek be a zsűritől.

Ezt is szeretjük