Ő volt a Szabadítsátok ki Willyt! cuki kisfiúja - Így lecsúszott a lejtőn
James Jason Richter börtönbe kerül az erőszakossága miatt.

jason-james-richter-2018-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

James Jason Richter neve nem túl közismert, pedig nagyon népszerű volt a kilencvenes években. Ő játszotta el a Szabadítsátok ki Willyt! mindhárom részének cuki kisfiúját és a Végtelen történet 3-ban is feltűnt. 

Börtönbe kerül az egykori gyereksztár

Richter már természetesen felnőtt, idén a 38. születésnapját ünnepelhette, és manapság nem igazán ismernénk fel benne a vígjátékok aranyos kissrácát. A legtöbb hollywoodi sztárgyerekkel ellentétben ő nem fordult tiniként a drogokhoz és az alkoholhoz, később viszont ő is önpusztító életmódra váltott.

jason-james-richter-2018-nagy

Sőt, ami azt illeti, az erőszakos viselkedésének köszönhetően még börtönbe is kell vonulnia - igaz, csupán négy napra zárják rács mögé. Richter ugyanis még októberben rátörte az ajtót az exbarátnőjére, majd elkezdte kicsavarni a lány kezét, miközben üvöltözött vele, hogy árulja el, kivel csalta meg. A sztárt erőszak és vandalizmus miatt is elítélte a bíróság, és a négy nap zárka mellé 36 havi felfüggesztett börtönbüntetést is kap.

Az egykori gyereksztárt a kezdeti sikerek után nem igazán kapta fel Hollywood. Hosszú kihagyás után tavaly a kamera mindkét oldalával megpróbálkozott, de csupán kisebb mellékszerepekre futotta neki. A MeToo-mozgalom árnyékában pedig az exbarátnő ellen elkövetett testi sértés sem vet majd jó fényt rá, így minden bizonnyal örökre búcsút inthet a karrierjének.

Ezt is szeretjük