Friss fotón Diana egykori szeretője - James Hewitt 60 évesen is sármos
Így néz ki ma a szívek hercegnőjének egykori szerelme.

diana-szeretoje-ma-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő egy szerelem nélküli házasságban szenvedett, hiszen férje, Károly herceg már a menyegzőjük napján kinyilvánította felé, hogy az ő szíve csak és kizárólag Kamilláé, ez pedig áthatolhatatlan akadálynak bizonyult a kapcsolatukban.

Így néz ki ma egykori szeretője

Ennek fényében nem is csoda, hogy a hercegnő is talált valakit magának, aki szereti, méghozzá James Hewitt katonatiszt személyében, aki éveken át volt Lady Di szeretője. 1986-ban találkoztak egy londoni partin, amikor Diana 25, ő pedig 28 éves volt. Ugyan Hewitt állítása szerint Harry születése előtt egy évvel szakítottak, sokan azzal vádolták, hogy az ifjabbik trónörökösnek ő az édesapja, hiszen ugyanolyan lángvörös hajjal született, mint amilyennel a tiszt büszkélkedhetett.

diana-szeretoje-ma-1

Sajnos Diana történetének tragikus végét mindannyian ismerjük, James Hewitt azonban szerencsére kiváló egészségnek örvend, holott egy évvel ezelőtt azt mondták az orvosok, hogy ritka betegséggel küzd, és igen csekélyke esélye van az életben maradásra.

diana-szeretoje-ma-nagy

Szerencsére csodával határos módon felépült, és láthatóan remek formában van: majd' kicsattan az egészségtől, és éppen olyan sármos, mint annak idején. Sőt, a szerelem is újra rátalált: tegnap a Chagstock zenei fesztiválon kapták le a fotósok nála jóval fiatalabb kedvesével, akivel május óta alkot egy párt.

Ezt is szeretjük