Így nézne ki Diana hercegnő, ha még élne - Ennyit változott volna azóta
Grafikusok Photoshoppal alkották meg a képet, hogy nézne ki Diana hercegnő, ha ma is élne.

donald-trump-diana-nagy
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő tragikus halála mintegy húsz éve rendítette meg a világot. Idő előtt távozott közülünk, ám azóta is sokakat foglalkoztatnak a róla szóló hírek, történetek

Mi lenne, ha Lady Di még mindig élne? Milyen lenne a kapcsolata Katalinnal? Milyen nagymamája lenne a kis Györgynek és Charlotte-nak? Hogy nézne ki idős korában Diana? A jó hír, hogy ezek közül egy kérdést biztosan meg tudunk válaszolni.

Így nézne ki ma a hercegnő

Diana hercegnő 1961-ben született, így mára valószínűleg már meglátszódna rajta az idő nyoma - annak ellenére, hogy emlékeinkben örökké angyalarcú szépségként él. A GreatSeniorLiving grafikusai Photoshop segítségével jósolták meg, hogy nézne ki a szívek hercegnője, ha még életben lenne. A digitális technikának hála elkészült a kép, sőt, a grafikusok még messzebbre mentek. Lady Dianáról készítettek egy olyan képet is, melyen 84 évesnek ábrázolják - jobb oldalt.

Így nézne ki ma és túl a nyolcvanon.
Így nézne ki ma és túl a nyolcvanon.

Néhány ráncon kívül nem sok változás esett a filantróp hercegnő elképzelt, idős arcán. Mi sem vitatjuk, hogy valószínűleg ma is ugyanolyan gyönyörű lenne, és ugyanaz a csillogó kedvesség áradna a tekintetéből, mint annak idején.

Miben lenne más a világ?

Ha Diana hercegnő még életben lenne, bizonyára egy-két dolog másképp alakulna ma a világban. Annak ellenére ugyanis, hogy elvált Károlytól, Lady Di haláláig folytatta filantróp munkáját. A hercegnő a lepra és az AIDS elleni küzdelem élharcosa volt. 

Ladi Di AIDS-ben szenvedőket látogat, és fogja a kezüket.
Ladi Di AIDS-ben szenvedőket látogat, és fogja a kezüket.

Ma valószínűleg ugyanolyan határozottsággal állna a háborúban megsérült vagy családjukat elvesztett menekültek mellé, lobbizna jogaikért, és fogná a kezüket, mint ahogy azt annak idején az AIDS-es betegekkel vagy a harmadik világbeli gyermekekkel tette. 

Tudósok azt is megjósolták, hogy néz majd ki a kis Charlotte 18 évesen

Egy amerikai törvényszékiszakértő-csapat most megtervezte Charlotte 18 éves korabeli külsejét - nézd meg, milyen csinos lány lesz belőle!

Ezt is szeretjük