Pimaszul villantja szexi kockahasát Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal nyeszlett fiúból igazán vérforraló pasivá edzette magát új filmje, a Prince of Persia kedvéért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Még tavaly nyáron adtunk hírt arról, hogy micsoda átváltozáson ment keresztül Jake Gyllenhaal legújabb filmje, a Prince of Persia: The Sands of Time kedvéért.

Nos, a szemkápráztató trükkökkel és mozgalmas jelenetekkel teletűzdelt misztikus kalandfilmhez - aminek készítésénél egyébként a Helyszínelők-sorozatot és A Karib-tenger kalózait producerként jegyző Jerry Bruckheimer is közreműködött - elkészült a trailer is.

Akciódús és szexi

Ez alapján egyvalami biztosan leszűrhető: a hamarosan 29 éves sztárt igencsak látványosra kigyúrták Gastan hercegének szerepére! Gyllenhaal dagadó bicepsze és kockás hasa mellett egyszerűen nem lehet szótlanul elmenni. Így feltételezhető, hogy legalább annyi hölgy várja türelmetlenül a számítógépes játék alapján készült mozit, mint amennyi pasi.

Keményen edzett

Persze azért nem csak úgy maguktól másztak rá az izmok Reese Witherspoon kedvesének testére. Ahogy Jerry Bruckheimer elárulta, a színész bizony keményen dolgozott azon, hogy kellőképpen férfiassá varázsolja magát.

- Jake már hónapokkal azelőtt elkezdett edzeni, hogy a forgatás elkezdődött volna. Minden egyes nap tréningezett: biciklizett, súlyt emelt, emellett szigorú, szinte zsírmentes, ám fehérjedús étrendet követett. Ráadásul egész nap a 45 fokos marokkói hőségben forgattunk, és a nap végén nemhogy pihent volna, hanem kapta a melegítőjét és elment futni. Minden helyszínen vele volt az edzője is, hogy állandóan szinten tudja magát tartani - mesélte a híres producer.

Az erőnléti edzés után pedig a színésznek el kellett sajátítania a parkour trükkjeit, hiszen az általa játszott karakter profin műveli ezt a fajta akadályfutást. Sőt, Bruckheimer azt is elmesélte, a legtöbb kaszkadőrmutatványt Gyllenhaal maga hajtotta végre.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Prince of Persia: The Sands of Time előreláthatóan 2010 május 28-án kerül a mozikba, Jake Gyllenhaal mellett pedig olyan sztárok játszanak benne, mint Ben Kingsley, Gemma Arterton és Alfred Molina.
Ezt is szeretjük