Képen öntötte a műsorvezetőt egy pohár vízzel! A színész az esti adásban osztotta ki Jimmy Fallont
Jake Gyllenhaal bosszút állt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jake Gyllenhaal szerda este Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett. A műsorvezető ki is hívta a 33 éves színészt egy "háborúra".

A játék lényege, hogy két kártyapakliból húznak, és aki nagyobbat húz, az lelocsolhatja a másikat egy pohár vízzel. Ha azonos értékű lapot húznak, egy kancsót boríthatnak egymásra.

Élvezettel cukkolták egymást

A játék akkor ér véget, ha valaki rá tudja borítani a másikra az öt pohár vizet. Ezek után kap egy vízágyút is, amivel megsorozhatja ellenfelét.

A mérkőzés első percében máris Jake Gyllenhaal ült vízben. A színész nagyon élvezte a játékot, próbálták minél jobban bosszantani egymást a műsorvezetővel.

Mivel folyamatosan vizesek voltak, a színész többször ki is köpött a színpadról, amit azért már szóvá tett Fallon. Végül azért a Bőrnyakúak sztárja nyert, és mindent megbosszulhatott. 

Jake Gyllenhaalnak november 13-án mutatják be hazánkban legújabb, Éjjeli féreg című filmjét. A szerep kedvéért egyébként 15 kilótól szabadult meg, felismerhetetlen lett. Már édesanyja sírva könyörgött neki, egyen, mert az egészsége is tönkremegy az esztelen fogyókúrától.

Ezt is szeretjük