Kiköpött Sissi - Jackie Kennedy tiniként olyan szép volt, mint a magyar királyné
A first lady csodaszép volt már 16 éves korában is.

jackie-kennedy-16-evesen-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jackie Kennedy a szépségével és páratlan stílusérzékével kiragyogott az elnöki feleségek sorából. A tragikusan fiatalon megözvegyült, egykori first lady azonban, mint kiderült, már tinilányként is gyönyörű volt, erről eddig sohasem látott felvételek tanúskodnak.

Csodaszép volt tinilányként

Előkerült néhány felvétel mindenki Jackie O-járól, melyeken még csak 16 éves volt. A felvételek 1945 nyarán készültek a virginiai Hot Springs egyik luxushoteljének teniszklubjában Jackie-ről és a húgáról, Lee Bouvier-ről. Jackie Kennedy-t akkoriban még Jacqueline Lee Bouvier-nek hívták, és egyszerű diáklány volt a connecticuti Miss Porter's Schoolban. 

Ekkoriban még láthatóan jól kijött a két lánytestvér egymással, később azonban nagyon elmérgesedett a viszonyuk. Jackie és Lee folyton versengtek egymással. Lee folyton fúrta Jackie-t, miután first lady lett belőle, férje halála után pedig Jackie hozzáment az egyetlen férfihoz, akihez nem szabadott volna: testvére régi nagy szerelméhez, Aristoteles Onassis görög hajómágnáshoz. A lányok sokszor kibékültek, de elásni a csatabárdot sohasem sikerült igazán. 

Szerencsére fiatalon még jó volt a viszonyuk, ahogy a képeken is látható. Jackie Kennedy igazán bájosan mosolyog a felvételen, nagyon hasonlít a Romy Schneider alakította Sissire - nézd meg a bűbájos fotóit!

Ezt is szeretjük