Irtó jóképű John és Jackie Kennedy unokája - A 26 éves Jack fotóin ámulunk
Jack Schlossberg nagyon hasonlít a tragikusan fiatalon elhunyt elnökre.

john-f-kennedy-jackie-o-unokaja-jack-schlossberg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jack Schlossberg esetében is igaz a mondás, hogy az alma nem esik messze a fájától, ugyanis John F. Kennedy és Jackie Kennedy unokája szintén politikusi babérokra tör. Jack még csak 26 éves, de máris komoly tervei vannak: a kormányzat tagja szeretne lenni.

Ilyen jóképű John és Jackie Kennedy unokája

Jack 2015-ben diplomázott le a Yale Egyetemen, azonban ennyi tanulás nem volt elég: rögtön azután jelentkezett a Harvard jogi karára, ahová 2017-ben felvételt is nyert. Közben természetesen dolgozott is, ugyanis habár a szülei könnyedén ki tudták volna fizetni a tanulmányait, szerette volna, ha a diplomája minden értelemben az ő kemény munkájának eredménye lenne.

2015-ben egy Rakuten nevű, internettel foglalkozó vállalatnál dolgozott Tokióban, később a Suntory Holdings sörfőzdénél, ezután pedig meg sem állt az Egyesült Államok államtitkárságáig, ahol egyelőre még nem vezetői pozícióban van, de szeretné feldolgozni magát a csúcsig. 2012-ben jelentette be először, hogy politikai ambíciói vannak, családja nem kis örömére.

Az édesanyja oldalán szívesen végez jótékonysági munkát, John F. Kennedy nevével számos könyvtárat és kórházi szárnyat nyitottak már közösen. Díjátadókon is örömmel vesz részt, látszik, hogy a vérében van, hogy reflektorfényben legyen, akárcsak a szülei és a nagyszülei.

A magánéletéről nem sokat tudni, pedig a hölgyek folyamatosan érdeklődnek afelől, hogy van-e már nő az életében. Nem is csoda, hiszen Jack irtó jóképű, nagyon emlékezteti a rajongókat a fiatal Kennedyre. Ráadásul mindig jól öltözött - a Vanity Fair magazin legelegánsabb sztárjainak listájára is felkerült.

Jackie Kennedy ruhájának három élete

Jackie Kennedy unokája, Rose Schlossberg nemrégiben viselte nagyanyja ruháját, amit korábban édesanyja is hordott. Szerinted hármuk közül kinek állt jobban?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük