Jack Nicholson eltitkolt lánya megtörte a csendet: Tessa ennyire hasonlít híres apjára

Hollywoodban nyílt titoknak számít, hogy Tessa Gourin valójában Jack Nicholson eltitkolt lánya.

GettyImages-2633140
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 28 éves Tessa Gourin idén februárban írt egy esszét a Newsweeknek, azzal a címmel, hogy Jack Nicholson lánya vagyok - Az emberek bárcsak egy nepo babynek hívnának. Az írásban kifejtette, habár a kifejezést mostanság negatív értelemben használják a szüleik hátán érvényesülő sztárcsemetékre, valójában ebben nincs semmi szégyellnivaló, sőt, mindez rengeteg előnnyel jár, főleg Hollywoodban, ahol kiemelten fontosak a kapcsolatok. 

Példákat is hozott, akik színészdinasztiából valóak, említette Drew Barrymore és Jane Fonda nevét is, akiket olyan zseniális színésznőknek tart, hogy eszébe sem jut, milyen a családi hátterük. Cikke megjelenése után a Daily Beast készített vele interjút, amelyben azt is elmondta, milyen a viszonya híres apjával.

Ő Jack Nicholson eltitkolt lánya

Tessa Gourin 1994 augusztusában látta meg a napvilágot, édesanyja, Janine pincérnőként ismerte meg Jack Nicholsont még 1993-ban, de nem tartott túl sokáig a viszonyuk. A színész hivatalosan a nyilvánosság előtt sosem ismerte el, hogy ő a gyereke, ennek ellenére, ha megnézzük a lány fotóit, felfedezhetjük benne az Oscar-díjas sztár vonásait. A szemeit egyértelműen tőle örökölte.

- Már egész kicsi koromban anyukám megmondta, hogy ne mondjam el senkinek, hogy egy híresség az apám.

Tisztában volt vele mindig is, hogy Nicholson befolyásos és gazdag férfi, ezért egész életében úgy tekintett magára, hogy ő Annie, az árva kislány. Bár az apjával nem alakított ki jó viszonyt, azt állítja, a magániskoláját ő finanszírozta. Édesanyja a manhattani Upper East Side-on nevelte fel egyedül. Azt nem árulta el, mikor beszélt utoljára Jack Nicholsonnal.

- Anyukám azt akarta, hogy kapcsolatba kerüljek vele, de apám azt mondta, hogy ez nem érdekli őt.

Bár nincsenek jóban, sok mindent örökölt a férfitől. Ő is imád színészkedni, már egész kicsi korában imádott szerepelni, ennek ellenére az anyja nem engedte el kis korában meghallgatásokra. Később ódzkodott attól, hogy ebben az iparban érvényesüljön.

- Féltem, hogy az emberek azt fogják tartani, hogy ragacs vagyok, és az ő hátán akarok felkapaszkodni, de ez a személy nem is akarja, hogy az élete része legyek, akkor mégis hogyan használnám ki őt?

Szerinte ő  is ugyanolyan őrült jó értelemben, akár Nicholson, legalábbis ilyen karakternek gondolja az apját azokból a cikkekből, amelyeket olvasott róla.

A színésznek legalább öt gyereke született négy különböző nőtől: Sandra Knighttal kötött házasságából jött a világra 1963-ban Jennifer, Caleb 1970-ben, Honey 1981-ben, Lorraine 1990-ben, Ray pedig 1992-ben érkezett. Utóbbi kettő édesanyja Rebecca Broussard színésznő és modell.

Jennifer Grey lánya

Tudtad, hogy a Dirty Dancing szépségének van egy lánya?

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük