Brutálisan szétszabták Irma Serrano arcát

Irma Serrano arcán borzalmas pusztítást végeztek a plasztikai sebészek, nem véletlenül kapta a Tigrishölgy becenevet.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Irma Serrano Mexikó egyik legismertebb celebje, aki nem csak színésznőként, hanem politikusként és botrányhősként is óriási hírnévre tett szert hazájában. A 76 éves sztárhölgyet amúgy sem felejti el könnyen, aki csak egyszer is látta őt, hiszen Serrano megdöbbentően túlzásba vitte a plasztikáztatást.


A mexikói híresség vénségére iszonyatosan szétszabatta arcát, bizarr megjelenése miatt pedig kiérdemelte a Tigrisnő becenevet.

A ráncfelvarrások és botoxkezelések elképesztő pusztítást vittek véghez arcán, a szépészeti beavatkozásokat mégis az orra sínylette meg a leginkább, ami borzalmasan eltorzult a plasztikai sebészek kése alatt.

Összeszűrte a levet az elnökkel

Serrano több évtizedes pályafutása során mintegy száz alkotásban tűnt fel, köztük számos szappanoperában. Énekesnőként is sikerült befutnia a hatvanas években, köszönhetően La Martina című slágerének.

1967-ben börtönbe csukatta Mexikó first ladyje, amiért szerenádozni mert Gustavo Díaz Ordaz elnök rezidenciájánál - a valódi ok állítólag az volt, hogy titokban összeszűrték a levet.

Fiatalabb pasikra hajt

Az elmúlt évek során más módszerekkel is sikerült a figyelem középpontjában maradnia, 2003-ban például a nála mintegy ötven évvel fiatalabb Jose Julian zeneszerzővel járt.

Arról nem is beszélve, hogy megállás nélkül rúgja össze a port a többi mexikói színésznővel. Nem sokkal azok után, hogy betöltötte hetvenedik életévét, szenátorként indult Chiapas megyében, a tisztséget pedig sokak meglepetésére meg is nyerte.
Ezt is szeretjük