Brutálisan szétszabták Irma Serrano arcát

Irma Serrano arcán borzalmas pusztítást végeztek a plasztikai sebészek, nem véletlenül kapta a Tigrishölgy becenevet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Irma Serrano Mexikó egyik legismertebb celebje, aki nem csak színésznőként, hanem politikusként és botrányhősként is óriási hírnévre tett szert hazájában. A 76 éves sztárhölgyet amúgy sem felejti el könnyen, aki csak egyszer is látta őt, hiszen Serrano megdöbbentően túlzásba vitte a plasztikáztatást.


A mexikói híresség vénségére iszonyatosan szétszabatta arcát, bizarr megjelenése miatt pedig kiérdemelte a Tigrisnő becenevet.

A ráncfelvarrások és botoxkezelések elképesztő pusztítást vittek véghez arcán, a szépészeti beavatkozásokat mégis az orra sínylette meg a leginkább, ami borzalmasan eltorzult a plasztikai sebészek kése alatt.

Összeszűrte a levet az elnökkel

Serrano több évtizedes pályafutása során mintegy száz alkotásban tűnt fel, köztük számos szappanoperában. Énekesnőként is sikerült befutnia a hatvanas években, köszönhetően La Martina című slágerének.

1967-ben börtönbe csukatta Mexikó first ladyje, amiért szerenádozni mert Gustavo Díaz Ordaz elnök rezidenciájánál - a valódi ok állítólag az volt, hogy titokban összeszűrték a levet.

Fiatalabb pasikra hajt

Az elmúlt évek során más módszerekkel is sikerült a figyelem középpontjában maradnia, 2003-ban például a nála mintegy ötven évvel fiatalabb Jose Julian zeneszerzővel járt.

Arról nem is beszélve, hogy megállás nélkül rúgja össze a port a többi mexikói színésznővel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nem sokkal azok után, hogy betöltötte hetvenedik életévét, szenátorként indult Chiapas megyében, a tisztséget pedig sokak meglepetésére meg is nyerte.
Ezt is szeretjük