18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Meztelenül pózol a címlapon! A modell mindent megmutatott magából
A GQ magazinban pucérkodott a gyönyörű Irina Shayk.

Irina Shayk csodás vonalait mindenki ismerheti a Sports Illustrated magazinokból, aminek néhány éve állandó szereplője, azonban az orosz modell meztelenül eddig nem sűrűn mutatta meg magát. Most mégis igent mondott az olaszországi GQ magazin felkérésére, így a szeptemberi számban bárki gyönyörködhet majd az egzotikus szépség pucér fotóiban. Nézd meg a róla készült merész felvételeket!

Bella Hadid meztelen fotói

A 19 éves Bella Hadid ha csak teheti, átlátszó, kivágott és mélyen dekoltált darabokba bújik, most pedig még attól a kevéske ruhától is megszabadult, amit eddig viselt: a Vogue magazin kedvéért anyaszült meztelenre vetkőzött. Nézd meg a szexi fotóit!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük