Alec Baldwin és Kim Basinger lánya meztelenül pózolt: a 25 éves Ireland irtó merész képeket posztolt
Ireland Baldwin csak egy hosszú szárú csizmát viselt.

ireland-baldwin-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ireland Baldwin, Alec Baldwin és Kim Basinger közös lánya 2013-ban kezdte meg modellkarrierjét, az IMG Models szerződtette le. 

Volt időszak az életében, amikor súlyos étkezési zavarral küzdött, folyton arra törekedett, hogy minél vékonyabb legyen, de immár hat éve, hogy sikeresen legyőzte az anorexia nervosát. Azóta felszedett pár plusz kilót, és alakja nőiesebb, mint valaha.

Ireland Baldwin meztelen fotója

Instagram-oldalára rendszeresen rak fel merész, szexi felvételeket, ám a héten emelt a téten, és meztelenül állt kamerák elé. Csak a hosszú szárú csizmája maradt rajta. A többi pikáns felvételt az Instagram-poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted végig.

Sok rajongója megjegyezte, hogy mennyire dögösen fest: "tökéletes vagy és szexi", "ez a csizma optikailag meghosszabbítja a lábaid, olyan gyönyörű vagy benne", "2021 már százszor jobb év, mint a tavalyi" - írták a hízelgő szavakat.

Voltak olyan kommentelők is, akiknek kevésbé tetszett a 25 éves lány pucér fotói: "Anya és apa nem figyel rád eléggé?" - írta a szarkasztikus kommentet egy követője.

Többen egyből megvédték a sztárt, hogy joga van olyan képeket posztolni magáról, amilyet akar, más viszont egyetértett a negatív véleményt íróval, és ő is úgy véli, hogy Ireland Baldwin egy kicsit elveszett lélek.

Ireland Baldwin gyakran mutatja meg dögös oldalát, a negatív kommentek láthatóan egyáltalán nem zavarják őt.

Heidi Klum lánya modell lett

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Heidi Klum lánya.

Ezt is szeretjük