Kim Basinger és Alec Baldwin lányának alig egy hónapos babája cuki fotón: a kis Holland édes csöppség

Ireland Baldwin ritka fotót tett közzé az Instagram-oldalán, Hollandot imádták a kommentelők.

kim-basinger-alec

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kim Basinger és Alec Baldwin lánya, Ireland Baldwin május 19-én közölte az örömhírt a közösségi oldalán, hogy megszületett kislánya, aki a Holland nevet kapta szüleitől.

A 27 éves édesanya eddig még nem mutatott fényképet a piciről, így igazi kuriózumnak számít az a tartalom, amelyet az Instagram-oldalán megosztott a követőivel.

Ireland Baldwin gyermeke

Ireland Baldwin alvás közben örökítette meg a kis csöppséget, aki még alig egy hónapos. A hajas baba éppen édesanyja hasán szundikál, apró kezeit összefonja a testén, a rajongókat pedig ezzel teljesen levette a lábukról.

Többen megjegyezték, hogy milyen nagyra nőtt már a kicsi Holland, és biztosan nagyon jó dolga lehet az édesanyja hasán pihenve. Akadt olyan rajongó is, aki azt írta a modellnek, hogy koncentráljon most az anyaságra, ne foglalkozzon semmi mással.

„Jaj, egyem meg a kis Hollandet. Olyan tündéri, látszik is, hogy mennyire szeret téged!”

„Édesek vagytok, végre láthatjuk a kicsit. Ne foglalkozz, kérlek, senki mással ebben az időszakban, csakis vele! A közösségi médiában mindig vannak idióta emberek, de a legfontosabb jelenleg a kicsi biztonsága és boldogsága!” - jegyezte meg egy kommentelő.

Nézd meg Antonio Banderas és Melanie Griffith lányát is!

Antonio Banderas és Melanie Griffith lánya, Stella elképesztően gyönyörű nővé cseperedett az évek során.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük