Will Smith 21 éves lánya dögös miniszoknyában gálázott: fotókon az iHeartRadio Music Awards kreációi

Mutatjuk, milyen ruhákban mutatkoztak a női sztárok a 2022-es iHeartRadio Music Awardson.

willow-smith-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jelenleg is zajlik a díjátadók szezonja, március 22-én az iHeartRadio Music Awardsnak adott otthont a Los Angeles-i Shrine Auditorium, ami a város egyik nagyszabású rendezvényhelyszínének számít. Az épület megtelt híres emberekkel tegnap este. 

Ruhák a 2022-es iHeartRadio Music Awardson

Vannak díjátadók, ahol szigorú protokollszabályokat alkotnak arról, milyen ruhákban érkezhetnek a sztárok. Ám a zenés gálák általában sokkal lazábbak, így mindenki olyan formában fejezheti ki magát az öltözködésével, ahogy csak akarja.

Will Smith 21 éves lánya, Willow Smith akár a Mátrix egyik szereplője is lehetett volna, egy földig érő, fekete kabát és bőrből készült miniszoknya volt rajta. Hozzá bőrkesztyűt, illetve egy irtó dögös, combig érő magas sarkút viselt. A smink terén sem fogta vissza magát, egy feltűnő, fekete rúzst kent az ajkaira, míg a tekintetét fekete szemceruzával emelte ki. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkban mutatkoztak a női sztárok az idei iHeartRadio Music Awardson.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük